teda

dnes tomu dali korunu.
Herecka je to tedy za vsechny prachy.
Konecne snad uz z toho mostu tentokrate skoci.
Takhle by to zahrala 13leta holka

reagovat 17.05.2012 00:23
Ivana

Ještě se někomu zdá, že Linda Rybová hraje příšerně? Já myslím, že dnešní vypjaté situace Pánkové a Maška byly zahrány výborně.Teď ukázala svou pravou tvář a snad už Honza pochopil a nebude se k ní vracet, i když se pokusí o sebevraždu. Dokonce před tím bude na něj najíždět autem podle ukázky.

reagovat blažena 16.05.2012 22:59
synové honzy maška

Nevíte někdo, kdo hraje syny kapitána Maška? Nikde se to nemůžu dozvědět.

reagovat zero 16.05.2012 21:54
Držím pěsti Danovi at se

Držím pěsti Danovi at se dostane z té noční můry, v které spoustu let žije. Jediný člověk, který mu může pomoct je Vendy, tak doufám, že mě nezklame. Dan k té své situaci přišel jak slepý k houslím, on přeci nechtěl ani takovou matku , ani nemoc, ani brýle, být tlustý, zkrátka to tak bylo.Když by ho Vendy odkopla a on byl zase na dně, tak by to bylo podle mého už dost nespravedlivé.

reagovat 16.05.2012 19:05
Nemůžu si pomoct, ale Linda

Nemůžu si pomoct, ale Linda tu roli hraje nádherně.Podle mého, kdo umí zahrát něžné až průsvitné bytosti a pak takovouhle semetriku tak je zkrátka dobrá herečka. Má jen něco co spoustu lidí provokuje, ale i spoustu lidí přitahuje.Už jste několikrát zminovali Dolanského, jak hrál božsky. Mě se taky líbil jak zde hrál, ale když jsem se dívala na pohádku Nejkrásnější hádanka, tak jsem byla z jeho výkonu naprosto zklamaná.

reagovat 16.05.2012 18:47
Též si myslím, že Ivana je

Též si myslím, že Ivana je schizofrenička jak vypadlá z naučných knih.Měla by brát léky, jinak sebe i lidi kolem úplně zničí.

reagovat lokalita 16.05.2012 18:28
cd

schizofrenie se vyznačuje tím, že člověk se mj. cítí ohrožován, všichni jsou proti němu, a všichni mu chtějí jen ubližovat - což Ivana splňuje velice přesně

reagovat Handula 16.05.2012 17:34
Dotaz

Zdarec, vsem. Kolik do konce chybi jeste dílu a toci se dalsi?

Dobrý den,

nové díly se neustále natáčí. Přesný počet není určen.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat dulen 16.05.2012 15:36
CD

Ivana není schizofrenní ale jde jo jasného psychopata s narušeným vztahem k jiným a hlaně dětem, výsledkem je Dan a panický strach ze soužití s Honzovými kluky.Ale pro mně už Ivana i Honza jsou odepsáni, nechci je vidět , slyšet, nejspíš budu ignorovat i jakékoliv filmy v kterých hrají (budou hrát).Ostatně Krtágo musí být zmičeno bylo řečeno v historii, parafrázuji:Ostatně Mašek s Pánkovou musí zmizet ať po dobrém nebo i po zlém v rámci děje CD.

reagovat Frank 16.05.2012 14:04
ať už to zmírní

Kam autoři zajdou se schizofrenní Ivanou?Už připravila o rozum labilního Maška-se kterým má sadistu Dana,co vše spáchal,víme z náznaků.Nestačí,co za hrůzy vidíme denně v TV,tak "do nás" i v seriálu.Ať tu"skvostnou rodinku" umístí do odd.nějaké psych.léčebny,kam patří.Snad nejsem sama, která si chce při sledování oddechnout od hrůz,co se dějí,nebo vy,kteří se rádi díváte právě na Ivanu, si lubujete,to by byl děs

reagovat Handula 16.05.2012 10:20
Tak to je paráda, že kvůli

Tak to je paráda, že kvůli nějakému protivnému pisateli budou mít strach lidi už něco napsat, aby nebyli za psychopaty.

reagovat 16.05.2012 09:03
Tak já nevím. Dnes píši

Tak já nevím. Dnes píši poprvé, ale pročítám to zde často.To,že už se zde uráží i diskutující ,kteří slušně píší o jednotlivých dílech mě už vážně naštvalo. Ty urážlivé komentáře také nemám rád, ale zrovna včera si tady mohl člověk docela pěkně počíst.Spousta lidí se diví, že taková Ivana nemůže existovat a mě zas připadá, že se zde každý pátý chová jako ona.Když už používat peprnější výrazy, tak u poatav ne u herců, atd....

reagovat 16.05.2012 06:13
diskutujici

Nekteri diskutujici me sami pripadaji jako psychopati,tak proc ne postavy v ujetem serialu.Lidi,zamyslete se nad sebou,prozivate to, jako kdyby slo o zivot.

reagovat 16.05.2012 00:33
Milá Latice, tak proč jsou

Milá Latice, tak proč jsou nacpatý ústavy pro duševně choré, přeplněný kriminály...., když je to v každé rodině tak ideální? Všichni ti lidé patří do nějaké rodiny, nespadli z Marsu.

reagovat 15.05.2012 19:44
??

Tak toto tedy realni dej nema. Nekdo kdo si tyto nemozne psychpaticke sceny vymysli neni normalni . FUJ, jdete s tema strasnejma scenama . FAMILY PRIMA s timto absolutne nemuze souhlasit. Je to brakova situace. Nerikejte mi ze to u Vas nekde takhle vypada. To uz je tedy na zamysleni.

reagovat Latice 15.05.2012 19:37
Ivana mě štve už od začátku,

Ivana mě štve už od začátku, ale to co předvedla Danovi v ordinaci , to je vážně už na ránu.To se pak člověk nemůže divit, co ten kluk dělá. DOUFÁM, ŽE S NÍM BUDE MÍT Vendy trpělivost a pomůže mu.Hořím nedočkavostí co s tou mrchou nakonec zamýšlí. Snad ji stihne trest, jinak se fakt už nebudu dívat, jestli ji ty svinstva projdou.

reagovat 15.05.2012 19:35
vencl

Tak už mi vážně ten křivák Vencl leze tím svým arogantním chováním pěkně na nervy a ta bestie Ivana jak by smet.Bože můj,ten Mašek je idiot s velkým I. On vůbec na tu důru nestačí.Vypadá to že nepřemýšlí mozkem ale ptákem.Proto ze sebe nechá dělat takovýho vola. Zlatá Bára-to by byla žena pro něj a jeho syny skvělá máma. No uvidíme co provede zase v příštím díle.

reagovat bianka 15.05.2012 16:21
To, ze ne kazdy z nas

To, ze ne kazdy z nas neprozil nektere pribehy z tohoto serialu neznamena,ze to nema realny dej. Ja verim tomu , ze vetsina z nas se v tom serialu nasla aspon na chvilku. Vsichni jsou to skvely herci a ja ten serial strasne rada sleduji. Ivana Pankova je sice mrcha, ale prave ona je momentalne ten duvod proc na to cucim. Jsem zvedava jestli s ni nekdo konecne zatoci :-)

reagovat 15.05.2012 15:44
To já si nemyslím, že to je

To já si nemyslím, že to je genama, ale každý člověk co má nějaké trauma se s tím vyrovnává po svém. Někdo násilím, jiný se uzavře do sebe,někdo to ukončí na vždy...

reagovat lokalita 15.05.2012 13:55
Linda

Mašku,Mašku,já bych si tohle jméno nevybral,to se radši jmenovat Blboun nejapný,to jméno se zprofanovalo a představuje lidskou trosku bez vůle a soudnosti,k chápání proč má Linda negativní hodnocení, není třeba nic než se dívat pokaždé na CD,nutno oddělit scénář a dialogy od hereckého provedení a nasazení,když někdo hrát neumí, tak ho ani nejlepší režisér neukočíruje zvláště pasoval-li ho s Maškem do role hvězd.Přivítám jakýkoliv slavný či neslavný konec těchto hvězd.

reagovat Frank 15.05.2012 13:48

Dekorace

Reklama

Anketa

Anketa: Myslíte si, že vydrží vztah Honzy Maška a Báry Vítkové?

hlasovat
hlasovat

Registrace

Proč se registrovat?

Vlastní uživatelský profil vám značně usnadní vkládání diskusních příspěvků a sdílení informací s vašimi přáteli. Již brzy se také budete moci zúčastnit zajímavých soutěží, pouze pro registrované uživatele našeho webu…
Informace o účtu
Použití mezer je povoleno; interpunkce není povolena s výjimkou teček, spojovníků a podtržítek.
Zadejte platnou e-mailovou adresu. Na tuto adresu budou posílány všechny e-maily. E-mailová adresa se nezveřejňuje a použije se jedině, pokud požádáte o zaslání zapomenutého hesla nebo o upozorňování na novinky.
Zadejte do obou polí heslo nového účtu.
Moje údaje
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Opište znaky, které vidíte na obrázku. (ověřit pomocí audia)
Opište znaky, které vidíte na obrázku výše. Pokud je nemůžete přečíst, zkuste odeslat formulář - bude vygenerován nový obrázek. Nerozlišuje malá a VELKÁ písmena.