Tip: Zoufalky na DVD. Každé pondělí máte možnost si pořídit nový díl z 1. série Zoufalých manželekdnes večer na Prima family:
Reklama
Právě vysíláme
Právě vysíláme na Prima family
Za chvíli na Prima family
09:25
Diagnóza vražda IV (25)
10:15
Právě vysíláme na Prima Love
Za chvíli na Prima Love
Big Ben I (7)
10:00
11:40
Právě vysíláme na Prima COOL
Za chvíli na Prima COOL
09:25
10:05

Prosím řekne mi někdo jak dopadla Sam?Byla jsem na dovče a viděla jsem díl jak jí kolega odvezl na chatu a tam jí dopadl Jack(jestli jsem to nepopletla) a další díly jsem neviděla až dnes.To už je tam jiná.Díky
Prosím Vás, dá se nějakým způsobem ovlivnit vývěr herců k dabingu? Předpokládám, že TV s takovouto firmou spolupracuje. Píši to proto, že ať se podívám na kterýkoliv seriál na Primě, tak tam dabuje přidušenej Filip Švarc. Napadlo už někoho, že je opravdu přešvarcováno? V jednom seriálu s postavou vypadne a vzápětí se objeví v tom samém v jiné postavě. Nehledě k tomu, že jeho hlas mockrát k postavě nesedne!!! Už se to opravdu nedá poslouchat. Chápu, že mu jde o peníze, že má určitě vlivného kamaráda v dabingu, ale ze svého okolí opravdu slýchávám, že raději přepnou na jiný kanál, než poslouchat přidušený hlas Švarce. Přiznám se, že přepínám taky, ale proč, když chci sledovat ten určitý seriál a ne neustále poslouchat přidušeného Švarce. Myslím si, že to opravdu kazí celkový dojem pořadů. Pokud se dramaturgie TV Prima podívá na jakýkoliv vysílaný seriál, tak tam Švarc v různých obměnách rozhodně nechybí. Dokonce v tomto se k postavě jeho hlas absolutně nehodí.