Holubová 0 0 06.09.2010 13:16
vkucera

Vážená redakce. Nevím, proč odchází p. A. Bendová, asi má jiné povinnosti, ale nechápu, proč zůstává p. Holubová.
Opět důvod, proč se na tento pořad nedívat.
vkučera

Vysílací čas 0 0 03.09.2010 12:55
Marcelinka B.

Čtu zde komentáře, neboť jsem si zjistila, že od příštího pátku má být pořad opět uváděn. O to s jinými hádači. Ráda bych se dívala, ale nebude to možné, časy nevyhovují. (Rodiče budou koukat na ČT1) Vím, že si televize konkurují svými pořady, ale pokud jedna dává oceněný seriál a druhá oceněný zábavný pořad, bylo by asi lepší, kdyby se dohodly. Nebo jedna strana ustoupila, pochopila diváky a dala svůj pořad později či v jiný den.
Nápad paní Lady tak vítám. I mně by vyhovoval čas po 21,00 hodině a třeba středa. Nebo víkend.
Ale televize na názory diváků asi moc nedá. (viz. požadavky k p.Holubové, která v pořadu zůstává.)
Čte to tu vůbec také někdo kompetentní?

Hádej 0 0 03.09.2010 12:12
Lada Malechová

Pořad Hádej,kdo jsem máme v rodině velmi oblíbený. Jen nám nevyhovuje jeho časové zařazení. Nemohl by být místo v pátek od 20,00 hodin uváděn jiný všední den, nejlépe po 21,00 hodině? V pátek se jezdí na chaty, chodí do společnosti a pořad tak mnohdy uteče.
Zamyslete se, prosím. Děkuji.

Holubová 0 0 28.06.2010 21:15
Karel MCMLXVIII

Dobrý den.Měl jsem za to že jsem divný,ale když jsem si přečetl příspěvky pochopil jsem že je jedno když divák nadává,hlavní je že sleduje, a možná až pí.Holubová pochopí že nejde o to uhodnout hned a zvláště když jde o charitu, ale o zábavu. Jenže pí.Holubové asi svědčí role jak z Účastníků zájezdu. Když zapomene soutěžit a sranduje je skvělá. Je ale možná problém i v indiciích které dostávají od soutěžících,na druhou stranu zaplať Pán Gott za Hádej kdo jsem, tý krve z Hollywoodu je tu víc než dost.

prosím 0 0 01.06.2010 10:36
Jitka Skála

Vážení ,velmi se mi líbí váš pořad Hádej kdo jsem,až na to,že i v mé rodině klesla sledovanost,pro neoblíbenost p. Holubobé.

Hádej kdo jsem 1 0 23.05.2010 18:10
Helga

Už je načase, aby tento pořad skončil. Byl vynikající, ale už trvá moc dlouho a nemůže ničím překvapit. Když už během něj přepínáme, tak to není to pravé ořechové. Velký dík patří Moderátorovi-klobouk dolů,to jen Pan moderátor. Vždy vtipný,slušný,vypadá dobře,obléká se dobře a to hlavní-umí mluvit! Ten by mohl vystřídat "protlačovaného Mareše",ten na Petra nemá! Výborný je pan Klepl a v poslední době pan Vydra. Proti uřvanému Zounarovi je to balzám na nervy. Zounar chce být za každou cenu vtipný,ale nedaří se. Ještě by bylo dobré je měnit,za tak dlouhou dobu už ze sebe nic nevymáčknou. Prosíme o nějaký soutěžní pořad,ty zmizely a je to škoda.

odpověď na kometnář 0 15.06.2010 11:10
zdenka Ostrava

Paní Helgo, když se vám pan Zounar nelíbi, přepněte si talevizi na jiný kanál, kde pan Zounar neučinkuje. My u nás doma máme pana Zounara v oblibě.

škoda 0 0 23.05.2010 08:56
svatavka

Byl to fakt dobrý pořad. dokonce jsem uvažovala o přihlášení se. Proč ztrácí na sledovanosti? Čte někdo názory zde uvedené? Současná sestava "hadačů" je nesledovatelná a nikdo z Vás se tím netrápí?

Holubová 1 0 18.05.2010 21:19
Danase

Vyhoďte už konečně paní Holubovou!!!!!!!To se nedá poslouchat!!!!!!!!!!Zlatý Zounar!!!!!!!!

Holubova 0 19.05.2010 12:23
Jirka

Hádej na Staromáku 0 0 16.05.2010 21:35
Silvie Nová

Jsem VELMI zklamaná z toho, jak dopadlo vaše připravované vystoupení v pátek na Staroměstském náměstí v Praze.
To jakým způsobem a v jakou dobu bylo zrušeno - to se jen tak nevidí.Asi vám bylo naprosto jedno kolik lidí na vás v DEŠTI čeká, že?!! Tak jak jsem měla, a nejen já, tento pořad ráda, tak se mi jeho protagonisté znechutili tím, jak se zachovali, a lidi nechali čekat v takovém nečase.
Již ho sledovat opravdu nebudu!! Toto mě stačilo. Snad vám to stálo za to, že jste nepřišli.

cenzura 1 0 11.05.2010 17:27
normen98

Nepoužil jsem žádné neslušné slovo,ani urážku jek slušnou kritiku Holubové a cenzura je opět tady.

Sohlasím 0 18.05.2010 20:29
vitosu

Sohlasím

Prosím vyměňte Holubovou,ne 0 11.05.2010 17:28
normen98

Prosím vyměňte Holubovou,ne Zounara!!!!

p. Holubová 2 0 05.05.2010 13:38
Luciferka

Jsem pro výměnu paní Holubové. Do zábavného pořadu se vůbec nehodí. Jinak mam pořad ráda, ale už to bohužel není co bývalo. Původní sestava byla NEJLEPŠÍ.

Holubová je trapná chce být 0 18.05.2010 20:26
vitosu

Holubová je trapná chce být hvězda, ale v tomhle pořadu na to nemá

Souhlasím s výhradami k Holubové. 0 15.05.2010 22:59
Prouk

Připadá mi že tento pořad naprosto upadl, že je pouze pro to, aby se paní Holubová mohla předvádět, skákat ostatním do řeči bez ohledu na pořadí a kdykoliv všechny překřikovat.Místy to je jak v "židovské škole" Je to velice trapné! Petr Vondráček ji naprosto nezvládá a navíc, když začíná být hádání napínavější začíná trapně napovídat, tak že se soutěžící okamžitě chytnou a účastník přijde zbytečně o peníze.
Rád jsem se na tento pořad díval,ale úroveň díky paní Holubové, hluboce klesla.

Luciferko, o Holubové jse 0 06.05.2010 14:00
normen98

Luciferko,
o Holubové jse toho napsalo už tolik a skoro rok se volá o jejím odchodu a stále nic.Říká se,že televize je pro veřejnost,ale není je jen pro Holubovou,kterou tam někdo drží.Je neskutečně trapná a ona je splachovací.Je dobrá tak pro reklamu.

co to je ? 1 0 04.05.2010 21:12
Vrána

napsal jsem jeden příspěvek, ten se zde objevil a pod ním 5x opakovaný můj příspěk s označením, že můj příspěvek je nevhodný a že byl odstraněn redakcí. Já ovšem nic jiného nepsal. Kde je chyba, redakce ?????

co to je? 0 10.05.2010 18:12
Nella

Vrána, tak tohle se mne stalo taky, tak nevím co jsem napsala nevhodně,ale byl to jenom jeden příspěvek. Redakce si dělá co chce, ale na volání nás diváků o výměně p. Holubové neslyší.

Reklama

Právě vysíláme

72%
08.35 09.25
09:25
Diagnóza vražda IV (25)
10:15
19%
09.05 10.00
Big Ben I (7)
10:00
11:40
73%
08.35 09.25
celý program

Videoarchiv

31. 1. 2012
37 863
30. 1. 2012
37 217
1. 2. 2012
37 082

Reklama

Tip: Zoufalky na DVD. Každé pondělí máte možnost si pořídit nový díl z 1. série Zoufalých manželek
Tip: Vy máte sny o krásnějším bydlení a my víme, jak se takový sen staví.

Registrace

Proč se registrovat?

Vlastní uživatelský profil vám značně usnadní vkládání diskusních příspěvků a sdílení informací s vašimi přáteli. Již brzy se také budete moci zúčastnit zajímavých soutěží, pouze pro registrované uživatele našeho webu…
Informace o účtu
Použití mezer je povoleno; interpunkce není povolena s výjimkou teček, spojovníků a podtržítek.
Zadejte platnou e-mailovou adresu. Na tuto adresu budou posílány všechny e-maily. E-mailová adresa se nezveřejňuje a použije se jedině, pokud požádáte o zaslání zapomenutého hesla nebo o upozorňování na novinky.
Zadejte do obou polí heslo nového účtu.
Moje údaje
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Opište znaky, které vidíte na obrázku. (ověřit pomocí audia)
Opište znaky, které vidíte na obrázku výše. Pokud je nemůžete přečíst, zkuste odeslat formulář - bude vygenerován nový obrázek. Nerozlišuje malá a VELKÁ písmena.