Tip: Zoufalky na DVD. Každé pondělí máte možnost si pořídit nový díl z 1. série Zoufalých manželekdnes večer na Prima family:
Reklama
Právě vysíláme
Právě vysíláme na Prima family
Za chvíli na Prima family
13:55
16:05
Právě vysíláme na Prima Love
Za chvíli na Prima Love
13:05
14:05
Právě vysíláme na Prima COOL
Za chvíli na Prima COOL
12:55
13:45

Docela by mne zajímalo, jestli bude prima někdy dávat i 6. řadu a ne pořád opakovat 5. Myslím, že jí opakují už potřetí :(
Hezký den i tobě,najdeš to na stránkách ,,uložto nebo movie library,, obojí si zadej do vyhledávače seznamu nebo toho co používáš.Pak jen na těch stránkách napíšeš co hledáš a můžeš si to zdarma stahnout :-)
Dobrý den,četla jsem že je 5dílů ze 7.série. Nedávno jsem dokoukala 6. tak jsem začla hledat a nemůžu vyhledat těch 5.dílů,chtěla jsem poprosit ač je mi to trapné jestli mi nepošlete stránku kde je můžu vyhledat.Děkuji
Souhlasím s názorem že vysílací čas je hrozný...Myšlenky by mohli dávat na místo nějakých Partiček,a Bubo něco..,stejně to za nějaký čas zruší jako skoro vše,tak proč to nenahradit něčím co lidé chtějí:Ačkoliv zavděčit se všem nejde.Ale myslím že než aby se opakovalo-Colombo,Vraždy,a Lescotová pořád dokola,může se tam dát něco co není tak okoukané.
Rád bych věděl, jestli je na Primě plánováno úplné opakování Myšlenek. Seriál mne zaujal, nicméně trochu pozdě. Hledání dílů na internetu je marné...Moc by mne opakování potěšilo, třeba i na jiné stanici...
Na jednom nejmenovanem portalu mate první 4 řady.. (cca 100 dílů) moznost sledovat online
- potom nacvakate do googlu patou serii postahujete si dily, pote 6 serii postahujete si dily
-ted se toci 7 serie, myslim ze je k dispozici 5 dilu.. hodne stesti.. doufam ze jsem pomohl.
PS: -je to jednoduche :-) zabere to 1-2 minuty?? nebudte liny, kazdy vam vse neprinese pod nos.
myšlenky zločince sleduju velmi ráda,jen mě štve,že je dávají takhle pozdě a pořád tam cpou nějaký jiný nesmyslný filmy..hlavně stránky i prima.cz jsou na nic,pořádně tady člověk nic nenajde a když chce shlédnout nějaké video které v tv neztihl,tak na těchto stránkách neni a je tam pořád dokola samá blbost,např.VKV atd...
Od neděle 22.05. v 01,05hod.opět začíná pokračování té první řady Myšl.zločince 5 dílem :-)
Naprosto souhlasím s helianou..Při prohlídce programu na červen jsem Myšlenky zločince 1 marně hledala. Prima začíná postrádat nejen solidní programy ale i solidní jednání.Opakují se pořád stejné filmy a seriály - ale úplně jiné, než o které bych stála)..Ukousli jste si příliš velké sousto s třetím kanálem, ale asi bude hrát stéjní NIC jako Prima a PRIMA COOL. Ti a neustálým přesouváním pořádů. Nemá to cenu ae tady rozespisovat, protože není, kdo by zodpovědně reagoval..diváíci jsou pro vás asito nejposlednější. I Prima může ovšem dopadnout jako Z1 nebo TV Public..
Souhlasím, také mi zdůvodnění přesunu, resp. výluky ve vysílání Myšlenek zločince, ve formě svátečnějšího, pravděpodobně kvalitnějšího, programu přišlo dosti ubohé, zvláště když jsem viděla programovou sváteční nabídku, dostala jsem záchvat smíchu. Nevím, jestli všichni diváci TV Prima jsou považování za idioty, ale já bych ráda ohradila k zařazení do této skupiny. Ale jelikož mám tento seriál ráda, tak jsem tuhle „lež“ překousla a trpělivě čekala, až přejdou sváteční dny a Prima se vrátí opět k „obyčejnému“ programu. Udělala tak sice trochu se zpožděním, ale navíc jsem jako fanoušek seriálu dostala bonus v podobě opakování 4 řady, sice až od 3 dílu, ale radši vrabec …., takže jsem byla uklidněna.
Jaký však byl pro mě šok, když jsem zjistila, že ve Vašem vysílacím čase pro tento seriál od června již zase není místo. Tedy přesněji pro opakovanou 1. sérii, z které do té doby odvysíláte 6 dílů. Takže mám opět stejný dotaz. Kam zmizí Myšlenky zločince v červnu? Mám je zase složitě hledat, nebo konečně dospět k závěru, že Vaše televize, co se týká tohoto seriálu, opět kašle na jejich fanoušky a jako již dříve zařadí místo tohoto seriálu „hodnotnější“ program? Nebo zas snad nějaká malá výluka, třeba ke dni dětí nebo jakému to svátku? Myslím si, že fanoušci tohoto seriálu již Vaší televizi nemohou díky častým změnám přijít na jméno a je to trochu škoda. Spousta z nich se smířila i s příšerným vysílacím časem a přizpůsobila se této situaci. To ale asi Primě nestačí. Zdá se, že na „hlavní“ vysílací čas, tj. 1 hodinu v pondělí v noci, musí dostat zajímavější program.
A stejně jako i další lidé i já tak musím konstatovat, že tento seriál byl poslední věcí, na kterou jsem se u Vás dívala, takže to vypadá, že Vaše televize se pro mě stane zbytečnou. Díky bohu za konkurenční nabídky. S Vaším programem to jde pěkně z kopce.
tady heliana mě předběhla..opakování 1.řady Myšlenek zločnc eopravdu není ani po "svátečních dnech"..mimochodem netuším, čím jsou Medokonalé zločiny hodnotnější, že těm sváteční období nevadilo. Stalo se zvykem, že Prima i Nova zběsile přesouvá pořady podle údajného zájmu diváků(v tisku ovšem běží programy týdny ještě podle původních programů..Troufám si tvrdit, že tím dokonale otráví další diváky, kteří by se eventiélně i dívali..já v poslední době odepsala i vaše "Afery"..docela milý odpočinkový seriál..ale pracně hledat kam se to neustále přesouvá a nový čas rozhodně pro člověka chodícího do zaměstnání, není ideální..Zase to má výhody- člověk raději vezme knížku :o))
Nechci být příliš rýpavá, ale když jsem se koukla do Vaší programové nabídky zjistila jsem, že ani 16.5., což by dle mého soudu již měla být "nesváteční" neděle, pokud to bereme podle oficiálních svátků, další díl není. Má Prima 16. další svátek a pokračování bude až někdy koncem května, nebo jako obvykle podle své časté strategie jen utla dobrý seriál v polovině, tedy v tomto případě hned na začátku, když ani příšerný vysílací čas neodradil věrné fanoušky?
Jinak drobná poznámka k nesprávným informacím, 6. série je opravdu již na světě a jak na české verzi AXN tak i na těch dalších se už dávno vysílá. A na internetu je opravdu možnost shlédnout prvních 21 dílů, takže se rozhodně netočí.
Dobrý den,
děkuji za upřesnění 6. série. AXN je zahraniční tv kanál a Prima český. Získávání filmů a seriálů se liší.
Programové změny se dějí na základě daných pravidel a průzkumu zejména už u starších a reprízovaných filmů či seriálů.
MODERÁTOR DISKUSÍ
Dobrý den! Zajásala jsme, že začináte v noci v neděli opakovat Myšlenky zločince od první řady, první řady mi totiž utekly úplně, sice je to strašná hodina, ale to je u naší televize (hlavně v poslední době u ČT) úplně normální, díky Bohu za záznamovou techniku....ale po 3 dílech uža zas Myšlenky zločince marně hledám v programu??????????? Díky za odpověď!
Dobrý den,
Myšlenky zločince se začnou vysílat v průběhu května, protože svátky spadají na neděli, kdy se budou vysílat svátečně laděné programy.
MODERÁTOR DISKUSÍ
6. série
1. The Longest Night (The Longest Night) 23.9.2010
2. JJ (JJ) 30.9.2010
3. Compromising Positions (Compromising Positions) 7.10.2010
4. Compromising Positions (Compromising Positions) 14.10.2010
5. Safe Haven (Safe Haven) 21.10.2010
6. Devil's Night (Devil's Night) 28.10.2010
7. Middle Man (Middle Man) 4.11.2010
8. Reflection of Desire (Reflection of Desire) 11.11.2010
9. Into the Woods (Into the Woods) 18.11.2010
10. What Happens At Home (What Happens At Home) 9.12.2010
11. 25 to Life (25 to Life) 16.12.2010
12. Corazon (Corazon) 20.1.2011
13. The Thirteenth Step (The Thirteenth Step) 27.1.2011
14. Sense Memory (Sense Memory) 10.2.2011
15. Today I Do (Today I Do) 17.2.2011
16. Coda (Coda) 24.2.2011
17. Valhalla (Valhalla) 3.3.2011
18. Lauren (Lauren) 17.3.2011
19. With Friends Like These (With Friends Like These) 31.3.2011
20. Hanley Waters (Hanley Waters) 7.4.2011
21. The Stranger (The Stranger) 14.4.2011
22. Out of the Light (Out of the Light) 5.5.2011
23. Big Sea (Big Sea) 12.5.2011
24. TBA (TBA) 19.5.2011
xxxxxxx
pokud se nepletu tak AXN už se 6 sérkou začalo a s č.dabingem tak jukněte do tv programu a tam to nějaký den najdete :-)
Samozřejmě 6. řada už je dávno natočená a na internetu se dá vpohodě najít, takže proč by se měla teprve natáčet
Dnes měla být 2.polovina 23.dílu V.řady. Místo toho opakujeme IV.řadu, začínáme 1.dílem. Ach jo...........
Dobrý den. Mohl by mi někdo vysvětlim proč po sérii 5 pokračujete sérií 4???
Kdy budete prosím pokračovat "Criminal Minds S 6 E 1 [The Longest Night - Season 6" ???????????
Všichni čekali na pokračování a pak je znechutí 4 série.
Děkuji za odpověď.
O.Pleva
Dobrý den pane Plevo,
6. řada není ještě dotočena. 5. řada sice končí dílem, kde je poutavě divákům sděleno, že bude pokračování, ale je to jen trik. Další díly 5. řady nejsou.
MODERÁTOR DISKUSÍ
Dobrý den,
nevím co je na tom pravdy, ale 6 série je již na světě!!
Dokonce se to dá na netu stáhnout a kouknout se na pokračování. Pro čechy se dají stáhnout i titulky a je to bez problému. Májí už 15 epizod. To asi nemá TV Prima jen koupené. Jinak je seriál super a dost poučný.
Nevíte kdy budou dávat druhou půlku 23. dílu z V. řady (černá hodinka)?