sms soutěž 0 0 03.02.2012 12:31
Monina

Zdravím,
kde zjistím výsledky sms soutěže. Například pro středeční díl. Děkuji

jenom ne partišovou to je 0 0 02.02.2012 22:08
mppolenovi@seznam.cz

jenom ne partišovou to je pěkna zlatokopka,bočanová je lepší

jak se prosim jmenuje 0 0 02.02.2012 13:02

jak se prosim jmenuje pisnicka ktera zni v reportazi u soudka.... dekuji za odpo

názor 0 0 02.02.2012 10:48
Marie Malá

Vyměnit Mahulenu je potřeba, ale určitě ne za Partyšovou, to je z bláta do louže. Je to pěkný pořad, ale už dost Hanychové a Žilkové, nedá se na ně koukat. Jestli změnu tak z gruntu a ne povrchní, určitě to pořadu prospěje a bude se zase na co dívat. Dík

Moderátorky 0 0 27.01.2012 08:02
vo

Upřímně jsem Mahulenu v tomhle pořadu moc nemusela - ta její ležící poloha u moderování mě vadila, ale to že místo ní dáte Partyšku, která na to čekala celou dobu a konečně se dočkala, jen úroveň pořadu sníží. Už tak tento pořad není to, co to bývalo. Pořád dokola stejné tváře typu Hanychová, Mašlíková, Erbová.... Doufám, že se tvůrci nad pořadem zamyslí!!!!

špatná volba ! 0 0 26.01.2012 10:54
Laďka V.

Vraťte nám Mahulenku ! takovou pohodu, šmrnc a úroveň jakou vnesla do tohoto pořadu Mahu - už nikdo neudělá ! A už vůbec ne zlatokopka Partyšová - která toho moc neumí,navíc je nesympatická .....
špatná volba - konec Top Staru !

Mahulena versus " Partyška" 0 0 26.01.2012 09:36
janab

Jsem moc ráda za tuto změnu, paní Bočanová byla nudná a brala jsem ji jako reklamu - když začal její výstup, přepnula jsem nebo jsem od televize odešla. Paní Partyšová nemůže být horší než ona, ani náhodou. Už jsem si to říkala delší dobu, že to snad musí vidět i vedení Primy. Snad v tom není nic jiného.

JIŽ NEÚNOSNÉ 0 0 25.01.2012 21:59
Doktor TV

Paní Mahulena, jak je na základě jednotlivých vysílání patrné, není schopna si vydělat peníze jiným způsobem, než vleže a používáním prázdných lascivních floskulí. Doktor TV

výměna moderátorem TOP STAR 0 0 25.01.2012 21:37
Jahoda78

Dobrý den, výměna moderátorek je fakt velká chyba.Mahulena dala pořadu něco víc a pozvedla drby ze společnosti na vyšší úroveň!!! Dle mého názoru paní Partyšová toho není schopná. Celé to na mě působí, jako zalepení díry nějakou záplatou, která prostě bude na první pohled vidět a nebude působit hezky....škoda na první 2 díly se podívám, jak jí to jde, ale myslím, že se pro mě jedná o konec pořadu...velká škoda...nemyslíte, že jste se unáhlili moje oblíbená TV?

Podporuji Mahulenu 0 0 25.01.2012 21:21
Marfu

Musím říct,že Mahulena Bočanová je nádherná a inteligentní žena, která dává magazínu úroveň. Díky ní neni magazín úplným bulvarem, i když témata by se tímto dala nazvat.
Pokud televize uvažuje o Gábině Partyšové, úroveň určitě posune jedinně k tomu bulváru.Stačí se podívat na její způsob uvádění reportáží, je to něco jako bulvární plátek... Škoda pro televizi, ale hlavně pro diváky. Inteligetních moderátorů je jako šafránu... a bude o jednoho méně..

Určite Mahulena 0 0 25.01.2012 18:14
Lienka99

V každom prípade by mala zostať Mahulena, je krásna a prirodzená.
Gábina je rýchlo vykvasená "celebritka", ktorú zrejme všade pretláčajú milióny jej manžela Koktu.

Chceme Mahu v Top Staru 0 0 25.01.2012 17:13
Susi

Taky se přidávám s názorem k výměně a volám vraťte nám Mahu zpátky! Mahu je nejlepší, má styl, charizma, noblesu a je to nádherná ženská. Top Star má díky ní příchuť luxusu a přitom zůstává dívatelný pro normální lidi!

moderátorky 0 0 25.01.2012 16:41
matapeprna

Já bych také dala přednost kultivované Mahuleně Bočanové před paní Partyšovou, na kterou už jsem si sice zvykla do té míry, že její výstupy vydržím, ale dovedla bych si představit Top Star magazín úplně bez ní. Rozdíl je v tom, že paní Mahulena moderuje kdežto paní Partyšová předvádí sama sebe.

výměna moderátorek 0 0 25.01.2012 11:47
Markina

Dobrý den, tyhle věci mi jsou normálně jedno, ale protože absolutně nechápu krok TV Prima k výměně moderátora, nutí mě to napsat tento komentář. Mahulena Bočanová je krásná, úspěšná a inteligentní žena, která tomuto pořadu dodala jistou úroveň. Tím, že pořad bude nově uvádět paní Partyšová, jejíž umem je to, že se vdala za bohatého muže, dáváte jasný impulz koho v ČR bulvár považuje za hvězdy - lidi, kteří toho většinou sami od sebe moc nedokázali :(

to se vám povedlo :-( 0 0 25.01.2012 08:06
Raduza

Připojuji se k většině zde v diskuzi a říkám, že jste mně hodně ale hodně vytočili tím, že p. Bočanová končí jako moderátorka TOP STARU. Mně se v roli moderátorky tohoto pořadu líbila a líbí, tak nevím, co za tím je. Vážení rozhodující, odpravdu Vám děkuji.

vraťte nám Mahulenku !!!!!!!! 0 0 25.01.2012 07:58
Inka M.

výměna za Partyšovou aneb konec Top Staru v Čechách !!!! Partyšová je nesympatická !

velka chyby 0 0 25.01.2012 00:36

velka chyba ze prima vyhodila bocanovou je to originalni porad s originalni moderotorkou tet se nepudu kokat na tu partysovou stacila mi v reportazich to se s partisovou nekdo vyspal z primi ze ji vsude davate

Partysova 0 0 24.01.2012 23:02
Michaela Presslova

Bane boze, nikdy jsem neposlala k nicemu zadny komentar, ale ke zprave,ze ma Partysova nahradit Bocanovou se musim vyjadrit. Neznam cloveka v mem okoli, kteremu by byla ta pani sympaticka. Nic mi neudelala, ale cituji meho manzela :"je to hloupa, neshopna moderovat, nehodici se do showbusinessu.." A ja s nim a mnoha dalsimi musim souhlasit. Mahulena byla dooost dobra. Je mi lito, ze prijdu o svuj oblibeny porad.

Tak to už se nebudu 0 0 24.01.2012 19:12
jarmi

Tak to už se nebudu dívat!!!!!Kde ta Partyšová alias Rebeka,zpěvačka atd... už všude byla.DOST

výměna 0 0 24.01.2012 18:09
PatrikC

Škoda, ten pořad bez Mahu nemá pro mě již význam..(jde spíše o antipatie k paní Partyšové)..na nové díly se dívat již doma nebudeme.

Reklama

Právě vysíláme

72%
08.35 09.25
09:25
Diagnóza vražda IV (25)
10:15
19%
09.05 10.00
Big Ben I (7)
10:00
11:40
73%
08.35 09.25
celý program

Videoarchiv

31. 1. 2012
37 863
30. 1. 2012
37 217
1. 2. 2012
37 082

Reklama

Tip: Zoufalky na DVD. Každé pondělí máte možnost si pořídit nový díl z 1. série Zoufalých manželek
Tip: Vy máte sny o krásnějším bydlení a my víme, jak se takový sen staví.

Registrace

Proč se registrovat?

Vlastní uživatelský profil vám značně usnadní vkládání diskusních příspěvků a sdílení informací s vašimi přáteli. Již brzy se také budete moci zúčastnit zajímavých soutěží, pouze pro registrované uživatele našeho webu…
Informace o účtu
Použití mezer je povoleno; interpunkce není povolena s výjimkou teček, spojovníků a podtržítek.
Zadejte platnou e-mailovou adresu. Na tuto adresu budou posílány všechny e-maily. E-mailová adresa se nezveřejňuje a použije se jedině, pokud požádáte o zaslání zapomenutého hesla nebo o upozorňování na novinky.
Zadejte do obou polí heslo nového účtu.
Moje údaje
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Opište znaky, které vidíte na obrázku. (ověřit pomocí audia)
Opište znaky, které vidíte na obrázku výše. Pokud je nemůžete přečíst, zkuste odeslat formulář - bude vygenerován nový obrázek. Nerozlišuje malá a VELKÁ písmena.