Tip: Zoufalky na DVD. Každé pondělí máte možnost si pořídit nový díl z 1. série Zoufalých manželekdnes večer na Prima family:
Reklama
Právě vysíláme
Právě vysíláme na Prima family
Za chvíli na Prima family
Diagnóza vražda VII (22)
09:50
10:50
Právě vysíláme na Prima Love
Za chvíli na Prima Love
Julie Lescautová II (3)
09:55
11:35
Právě vysíláme na Prima COOL
Za chvíli na Prima COOL
09:20

Milá Primo,
pořad Ženy na cestách je urážkou pro normální ženy! Je to to nejhorší, co jsem viděla a to jenom díky obsazení.
I mě se tento pořad velmi líbí obsahově i postřehy obou paní jsou moc fajn, ale docela mě irituje neznalost alespoň jednoho cizího jazyka na komunikační úrovni přece jenom zeptat se kolik co stojí,objednat si v restauraci nebo zaplatit vstupné atd. nezlobte se na mě, ale to jsou přece základy ;) bohužel hodně Čechů si myslí že jsou světoví a žádný cizí jazyk umět nepotřebují...
zdravím jájsem minulí rk byla s manželem také s touto cest.kanc.v emirátech uplně na stejných místech ale ceny jídla a pití tam výjdou uplně stejně jak u nás možná trochu levněji nejdraší je pivo např.na lodi do ománu nás plechovka malá heinekenu stála 90kč,ale jinák zážitek nezapomenutelný
Super pořad. Mám chut hned cestovat..
Mě se pořad o cestování líbí
Líbí se mi i obě ženy jak to komentují je spousta českých
turistů co neumí cizí řeč a jezdí k moři
Pokuď to někomu vadí tak ať se nedívá
Tento pořad se Peťovi Lesákovi doost nepovedl. Kamera špatná, "moderátorky" hrůza, nedovedou vyslovit jednoduchou smysluplnou větu. To si takové místo jako je Dubaj a Abu Dhabí - nejbližší ráj na zemi z ČR, nezaslouží.
Je možnost se nějak přihlásit??
Dobrý den,
nejedná se o soutěžní pořad, ale o dokument. Nelze se přihlásit.
MODERÁTOR DISKUSÍ
taky bych cestovala po celém světě zadarmo
Včera jsem náhodou shlédl pořad "Ženy na cestách". Velmi zajímavé až na slovník paní Adély. běhen pořadu snad 8x prohlásila, cituji" ty voleů a to si myslím do pořadu tohoto typu nemělo přijít. Možná, že je to způsob jak přilákat diváky, nevím, ale mně se tento způsob nelíbí.
na cestovní pojištění. Tentokrát jsme rozbily vázu, Arab koukal jak bubák na to divadlo. Chtěla bych vidět tu vstřícnost pojišťovny, když to udělá běžný klient, bez účasti tv kamery. No ale cesty těch dvou krasavic musí někdo zaplatit, chápu.
Jsem ženská a radši bych koukala na nějaké fajn mužské :-))
Ano, je to tak. V dřívější řadě byly právě ty upjaté baby, vždy kousek popošly a jako zase na něco ukazovaly. A to by mě vzal čert :) To byla nuda jako hrom.
Já jsem velice spokojena s oběma ženskýma, a vy Pepici si myslíte, že jen vaše dlouhé a natahované zobaky musíme pořad poslouchat. A mám už dost umělých misek, myslím, že k cestování právě takové ženské patři. Právě pro normalniho člověka a ne frajírky z Prahy
Mate pravdu :)
Děkuji o))))
Nahodou me se porad a i Zlatuse i Adela libi, lepsi nez se koukat na nake namachrovane a upjate modelky!
Pořad by to byl fajn, ALE! ta Zlatuše??? Jednoduchá žena,a ty její komentáře? Opravdu by to byl výborný pořad kdyby tam nebyla. Adéla je v pohodě, ta alespoň umí souvisle a věcně mluvit.
Nedá se na to koukat, když Zlatuše promluví a její obličej se v detailu objeví na obrazovce odcházím.Zlatuše musí být sponzor pořadu, nebo ten kdo vybíral průvodkyně pořadem byl její masochistický milenec.
Proboha ne, to je tedy reprezentantka českých a moravských žen. Proč si máme nechat cestopis kazit? Adéla taky nepřináší přidanou hodnotu ale aspoň je hezká.
Krásná místa a dvě hloupé ženy. Vulgární a nepříjemné.Není možné se na ně dívat a hlavně poslouchat ostravačku a západočešku.Vyvalené vesničanky. To se vám moc nepovedlo.
S těmi vesničankami bych to vypustil. Každý není zcestovalý světák. Jsem Pražák ale také jsem poprvé v Emirátech koukal.