reklama

Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.
Treska v majonézovém kabátku 0 13.08.2012 00:51 (Hanumann)

Vyzkoušela jsem už recept, rodině se zdál málo kořeněný, tak jsem příště rybu potřela česnekem a obalila v bylinkách -petržel-tymián a další podle receptu, nemělo to chybu

Treska v majonézovém kabátku 0 26.06.2012 22:45 (Hanumann)

Recept jsem hned použila a opravdu je výborný, všem moc chutnal, takže se u nás objeví častěji, zařadím ho do svého jídelníčku - doporučuji

treska v majonéze 0 22.06.2012 14:21 (penkava)

Bylo to dobré, lahodné,akorát si příště musím dát pozor na množství másla. Dal jsem ho tam asi víc. Ale jinak moc dobré.Moje kamarádka to dělávala již dříve, ale místo tresky tam dala rybí filé. Také moc dobré.

zvědavost 0 22.06.2012 12:48 (penkava)

Nyní tento recept dělám, jsem moc zvědav. Po ochutnávce napíši, jak to chutnalo.

chuť 1 20.06.2012 15:42 (notrends)

co je to za chuť - vláčná? to neznám

chuť 21.06.2012 10:20 (Jana4)

No, možná spíše jemná, lahodná, sametová. Recept jsem zkoušela, je chuťově dobrý, brambory na pekáčku nechejte opéct do růžova až pak přidejte tresku s majonézou.

VYHLEDÁVÁNÍ RECEPTŮ

reklama