Tip: Zoufalky na DVD. Každé pondělí máte možnost si pořídit nový díl z 1. série Zoufalých manželekdnes večer na Prima family:
Reklama
Právě vysíláme
Právě vysíláme na Prima family
Za chvíli na Prima family
09:25
Diagnóza vražda IV (25)
10:15
Právě vysíláme na Prima Love
Za chvíli na Prima Love
09:05
Big Ben I (7)
10:00
Právě vysíláme na Prima COOL
Za chvíli na Prima COOL
09:25
10:05

Podvody s poskytováním a nabídkou půjček od společnosti Financial invest solution z Hradce Králového.Jsou již stovky podvedených občanů,stále vesele podvádějí beztrestně dále.Veškeré informace,včetně smlouvy a dokladu o zaplacení tzv.zálohy předám na požádání.Už je na čase aby těmto firmám jejich činnost zastavil.Psal jsem již na několik institucí,bohužel bez odezvy.
Dobrý den,
chci se zeptat jestli se budou vysílat ještě další díly nebo díl kterého jsem se zúčastnil.
S pozdravem
Jiří Věříš
Bohužel byl pořad nadobro stažen jak jsem se dozvěděl...
Budou se vysílat další díly nebo byl pořad nadobro stažen z vysílání? Neví někdo něco víc?
ví někdo kdy budou další díly?
Som veľmi rada, že táto relácia je vysielaná aj počas letných mesiacov. Nenechám si ujsť ani jednu, lebo vždy sa na humore Miloša Knora dobre pobavím.
Ten moderator je super a porad taky.... zkouknu urcite vsechny dily, a u jednoho jsem normalne rval smichy... Milos ma vtipy s necekanou pointou, ktere jsou vymakane jako ten nejvybrousenejsi diamant.
Mildo, jsi jednicka :D!
Ahoj, byl jsem ve včerejším dílu pořadu. Bohužel však netuším, jak se přihlásit k emailu, kam mají chodit nabídky na seznámení.. Netušíte někdo, jak se přihlásit? Zda je heslo rodné číslo, telefonní číslo, nebo tak něco ? Díky
Ahoj Andreo,
moc díky, ale vše je už ok. Poslali mi přístupy přímo z good choice. I tak děkuji za nabídku pomoci.... Hodně štěstí i tobě.. Lukáš
Ahoj Lukasi,
zdravi Andrea ze 4. dilu - pisni mi na muj email Rande naslepo Tvuj email - to heslo Ti sezenu, ale nechci to psat sem.
Preji hodne stesti pri seznamovani.
Ahoj A
Kdysi mě bavil podobný pořad u konkurence s Mayerovou a Bourou. Tak jsem rád, že i Prima přišla s tímto typem pořadu, příjemná oddychovka a člověk se s Knorem skvěle pobaví. Akorát jsem četl na netu zvěsti o špatné sledovanosti, tak snad se dožije Rande naslepo i podzimu, byla by škoda ho zrušit!
Dnes som sa veľmi dobre pobavila na trefných a vtipných komentároch. Nemalo to chybu. Super.D
Tak to mě zas zaujal Jakub a také bych na něho ráda sehnala nějaký kontakt :-) Šárka
Ahoj, dneska (30.6.2010) jsem koukala na Rande na slepo, a neobvykle hodně mě zaujal Lukáš. Má jiskru v oku, smysl pro humor, a je poměrně i mladej :) Dal by se na něj tady někde sehnat kontakt? :) Díky Lenča
Ahoj Lenčo. Bohužel se nedokáži přihlásit na email uvedený u mojí fotky. Kontakt na mě je Lsopek@seznam.cz
Lukáš
Lukáše už můžeš kontaktovat rozklikni si 10.díl už je tam na něj email
pěkný večer
procpak tady neni david hmm
dobrý den,
taky jsem dnes přišla kvůli kontaktu na Davida. Kdepak je ?
kde mužu sehnat kontakt na Davču z z dilu z 23.6.2010 dekuji
jak sezenu kontakt na Davida z dilu co se vysilal 23.6.2010? dik za odpoved