Vapol 1 0 15.08.2010 02:01
Victor
Obrázek uživatele Victor

Neměl bych obavy z podepsání se,protože kdyby se měly smlouvy plnit oboustranně, jistě by to bylo kvit (pokud tedy nejste účastník III,řady),protože já dodnes nedostal heslo ke "svému" HTSM emailu a nevím jak jsou na tom ostatní, proto se nemůže potom nikdo divit,jak člověk reaguje na podněty o kontakt...Dnes rok po natáčení již o něj opravdu nestojím.

Victore, Vy jste jeden velkej 0 29.08.2010 19:40
IvanM

Victore, Vy jste jeden velkej lhář. Sám moc dobře víte proč jste heslo ke "svému" mailu nedostal. Z Vaší uražené ješitnosti jste změnil tlf. čísla a přestal jste komunikovat. Na to kolik je Vám let, by jste se měl nad sebou zamyslet a přestat věřit těm svým lžím.

Renáto 0 0 15.08.2010 01:41
Victor
Obrázek uživatele Victor

:-)))...

nová tvář 0 0 08.08.2010 22:47
vapol

Moc hezky napsaný příspěvek z 4.8. Bohužel myslím,že ten kdo to natáčení nezažil tak těžko pochopí jaké to natáčení ve skutečnosti je. Na druhou stranu,ne všichni se na to natáčení dostanou že :o) Tak přeji pevné nervy při zapnuté kameře a hodně úspěchů.A omlouvám se že se nepodepíšu,kdo podepsal smlouvu tak ví proč.

Tak naposled 2 0 06.08.2010 22:26
Victor
Obrázek uživatele Victor

ANNABEL: třeba zde :-)
http://www.tyden.cz/rubriky/media/televize/podzim-na-prime-velka-rodinna...
...to se zastávám "nové tváře"
Proč by mělo být natáčení poslední ale netuším...
"NOVÁ TVÁŘ"
Milá "nová tváři" již jsem zde někde psal,že neodpovídám na dotazy lidí,co se neumí podepsat a to je přesně Váš případ a otatním diskutujícím si dovolím poradit,ignorujte tyto příspěvky,jsme dospělí lidé a ne děti,které si dělají legraci z toho,že komunikují s jedním člověkem pod více "nicky",tomu se dříve říkal nátlak nebo výslech :-).
Sice Vám ještě odepíšu,ale jen proto,že pro dohledání kontaktu zrovna v mém případě stačí zadat jméno do Google kde najdete mé webové stránky,které Vás dovedou až k číslu mého domu včetně telefonu a emailu,takže zaručeně Vaše otázka není upřímná a tudíž buď provokující nebo něco ověřující a nebo jste...:-(
A na otázku jestli bych si s Vámi nešel popovídat při kávě odpovím - nešel - protože já už na něj chodím s nějakou jinou :-)...zkuste třeba "Farmáře".
Viktor Čech

Viktore 0 10.08.2010 12:38
Renáta Berousková

ty seš kousek. Ta tvoje reakce na přání jít s tebou na kafe, je fakt taková, že bych tě v reálu fakt nechtěla mít v okruhu lidí se kterýma se chci nebo nedej bože musím stýkat.

Victor 0 07.08.2010 19:30
nová tvář

dobře, nechme to tak...některé věci nejsou písmenky objasnitelné -mohlo by být víc škody než užitku a to nikomu neprospěje. Hodně štěstí.

Všem soutěžícím také přeji, 0 0 05.08.2010 14:15
ANNABEL

Všem soutěžícím také přeji, aby-když né v tomto pořadu- tak v normálním životě našli toho pravého(tu pravou) a byli spokojení, to si snad zaslouží každý! a někteří dokonce HOODNE! budu moc držet palce panu Dvořáčkovi a jeho malé Sandřičce, protože jsou mi velice sympatyčtí a z celého srdce jim přeju aby byli zase šťastní s hodnou novou maminkou:* a přesně.. VY všichni co tu pomlouváte i když pořad ještě ani pořádně nezačal, vy se nad sebou zamyslete.. kazíte to celý!!!!!!
a ještě bych se chtěla zeptat NOVA TVAR - jak víte že se to bude vysílat už tak brzy? a jaktože to je už poslední řada?????? děkuji

Vubec se nedivím,a nedivil 0 0 05.08.2010 13:00
pajdaP

Vubec se nedivím,a nedivil bych se,že jsou někteří aktéři rozhořčeni...když to tak čtu tak mám pronikavý pocit že náš národ"oplývá" neslušností a zákeřností(( obdivuji aktéry této i jiných reality show.už jenom to svědčí,že jde o osoby silné nátury" a proto jenom jakákoli hrubá připomínka svědčí o jednoduchosti daného člověka.Mám rád příběhy ze života lidí a i když to občas vyjde tak jak to vyjde,rozhodně bych nikoho z nich neurážel ani nijak cyberneticky neshazoval.Protože i já jsem člověk,jako který-koli z nás,a rozhodně jsem v životě chyboval i reagoval nevhodně.chtěl jsem tím jenom konstatovat ,jak moc jsem znechucen z chování některých jednotlivců.Všem zůčastněným přeji chladnou hlavu a hlavně žádný stres,jsou to jen chvilkové momenty života.Pavel Doubrava (je slušnost se podepsat když něco komentuji,byt nevhodně)

3,řada 1 0 04.08.2010 22:43
Victor
Obrázek uživatele Victor

Nezlobte se,ale k tomuto tématu se nechci již vyjadřovat a tvůrcům i aktérům přeji hezký zbytek léta.
...člověk si až časem uvědomí jak je cenné soukromí...

upřesnění 0 05.08.2010 00:34
nová tvář

Já jsem to asi napsala špatně - nechci si povídat tady na fóru a ani o 3.tí řadě, ale s vámi někde v klidu u kávy ...jen nevím, jak si předat kontakt...((

.. 0 0 04.08.2010 17:29
nová tvář

3.řada se právě natáčí, koncem září bude ve vysílání a já bych jen chtěla všem diskutujícím popřát hodně sil k sebeovládání a pokud budete psát jakékoliv příspěvky - pište je prosím vždy tak, jako by jste je říkali tomu dotyčnému z očí do očí. Je strašně snadný z poklidu svého gauče sledovat projevy druhých lidí. Uvědomte si, že pokud se o někoho ucházíte v běžném životě, jste většinou 1 na 1. Tady je to jinak a ještě před kamerou. Pro obě zúčastněné strany je to veliký psychický tlak a snaha o přirozené jednání je mnohdy omezena nejen nestandardní situací, ale i scénářem, který je sice do jisté míry "volný", ale přesto má své meze ve kterých vás štáb musí udržovat.
Ano, mnozí z vás si řeknou - do toho bych nikdy nešel - no v pořádku -taky proto tam nejste. Sami se zamyslete nad tím, proč vlastně by jste sami tento "zážitek" nikdy nepodstoupili. Je k tomu totiž kromě jiného zapotřebí i notná dávka odvahy a ochoty -vás - nemilosrdné i chápavé diváky pobavit. Proč to tedy nebrat jako druh zábavy, o který se vám ochotně stará skupina naprostých laiků a dopřeje vám nahlédnout do svých životů?
Každý z jednotlivých protagonistů tam "hraje" především sám sebe - proto se v jeho vystoupení odráží jeho osobnost, která je více či méně poznamenána prostředím, které ho vymodelovalo do podob, které nemusí být každému sympatické. No a co? Copak vy sami jste ve svém životě byli vždy a za všech situací všem sympatičtí?
Copak vám se nikdy nestalo, že vám ujeli nervy v situaci, kdy jsem se dostali pod nějaký náhlý tlak nebo toho prostě na vás bylo najednou moc? Určitě ano, a je to zcela lidský, tak prosím buďte soudní, protože věřte, že to co vidíte je natočeno na mnoha a mnoha metrech pásků a v televizi to pak sestřihají právě tak, aby jste se vy měli na co koukat a aby to pro vás nebyla nuda. A někdy jsou ty momenty i vytržený z kontextu.
Doufám, že se ve 3.tí řadě bude na co koukat a vychutnejte si jí, protože bude nejspíš poslední.
Těm prchlivým přeju pevný nervy a těm soudným za všechny zúčastněné předem díky za povzbuzení, kladné vzkazy a hlavně....DOBŘE SE POBAVTE, protože o to tu jde.

Vendulo, taky jsem jen 0 0 03.08.2010 10:28
dhanicka

Vendulo, taky jsem jen napsala, že z tebe cítím něco negativního, o tom, jestli si stojíš nebo nestojíš za svým názorem, jsem nic nepsala, je mi to naprosto volný a je to tvoje věc. A nejsem někdo,kdo tě zná, jsem jen pisatelka do diskuse.

jsem ráda, že se mi potvrdil 0 0 03.08.2010 10:00
dhanicka

jsem ráda, že se mi potvrdil můj odhad ( a to pořad ještě nezačal) Řekla jsem svůj názor bez urážek a už se mi to vrací :-)))))))..tak přeji hodně úspěchů a hlavně, abys po natáčení nemusela chodit kanálama :-))))

:-) 1 0 03.08.2010 09:09

a mimo jiné,to ,že si stojím pevně za svým názorem,který většinou neměním,není negativní..ale už jenom že tu reaguji na tyhle komenty mě snižuje,bez tak je to někdo koho jsem někdy naštvala...:-))ale klidně tdy můžu konverzovat o tom co je negativní a co primitivní :-)

PROSÍM KDY SE ZACNE VYSILAT 0 03.08.2010 09:55
lalali

PROSÍM KDY SE ZACNE VYSILAT 3. ŘADA???

:-) 0 0 03.08.2010 08:58

Prosím Tě koukni se na svůj předchozí příspěvek,a pak někoho kritizuj ty figurko :-)))))))))))))))

koukám, že se mi asi potvrdil 0 0 02.08.2010 20:44
dhanicka

koukám, že se mi asi potvrdil můj odhad :-)))))))))))))))...a ta čeština taky asi není Vendulky silná stránka :-)))))))))))))))))))

:-) 0 0 02.08.2010 15:22

jsem stale slozita-ponevadz nemam rada primititvitu(v jistem slova smyslu) :) mam pocit ze tu pise jeden a ten samý člověk nesmysly (nemyslim Tebe Toníku) :-) a uz ted se bavim-o toho tu je ta show :-) tisíc lidí tisíc názorů-ale ten můj je na prvním místě-....

mám z tý Veldulky nějaký 0 0 01.08.2010 11:45
dhanicka

mám z tý Veldulky nějaký divný pocit, čiší z ní něco negativního. Ale třeba se pletu, je to jen můj názor, tak mi prosím nekamenujte :-)

Reklama

Právě vysíláme

72%
08.35 09.25
09:25
Diagnóza vražda IV (25)
10:15
6%
09.05 10.00
Big Ben I (7)
10:00
11:40
61%
08.35 09.25
celý program

Videoarchiv

31. 1. 2012
37 863
30. 1. 2012
37 217
1. 2. 2012
37 082

Reklama

Tip: Zoufalky na DVD. Každé pondělí máte možnost si pořídit nový díl z 1. série Zoufalých manželek
Tip: Vy máte sny o krásnějším bydlení a my víme, jak se takový sen staví.

Registrace

Proč se registrovat?

Vlastní uživatelský profil vám značně usnadní vkládání diskusních příspěvků a sdílení informací s vašimi přáteli. Již brzy se také budete moci zúčastnit zajímavých soutěží, pouze pro registrované uživatele našeho webu…
Informace o účtu
Použití mezer je povoleno; interpunkce není povolena s výjimkou teček, spojovníků a podtržítek.
Zadejte platnou e-mailovou adresu. Na tuto adresu budou posílány všechny e-maily. E-mailová adresa se nezveřejňuje a použije se jedině, pokud požádáte o zaslání zapomenutého hesla nebo o upozorňování na novinky.
Zadejte do obou polí heslo nového účtu.
Moje údaje
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Opište znaky, které vidíte na obrázku. (ověřit pomocí audia)
Opište znaky, které vidíte na obrázku výše. Pokud je nemůžete přečíst, zkuste odeslat formulář - bude vygenerován nový obrázek. Nerozlišuje malá a VELKÁ písmena.