Druhá řada?? 0 0 27.11.2011 14:53
Bymilcer

Zajímalo by mě proč Prima uvedla pilotní díl druhé řady Farmáře letos v 7 mém měsíci když počítá s nasazením této řady až v Březnu 2012??
Slyšel jsem původně že se měla vysílat už po prázdninách 2011!Proč ta 8 měsíční prodleva??
Děkuji za odpověd.

Dobrý den,

pořad se předtáčí několik měsíců dopředu, proto musí být nějaká časová prodleva.
Toto oznámení jste asi nečetla?

http://www.iprima.cz/farmarhledazenu/vybral-si-me-muj-farmar

MODERÁTOR DISKUSÍ

Farmář hledá ženu 1 0 11.07.2011 11:17
Marie Slavíková

Musím říct že hnusnější muže už jste tam dát nemohli. To je děs,nedivím se že musí do televize kdo by je taky chtěl hrůza

To bych chtěla vidět tebe, 0 13.07.2011 14:09

To bych chtěla vidět tebe, hvězdo!

název písně ? 2 0 10.05.2011 15:01
Lu.cca

Zdravím, pořad jsem pravidelně sledovala - je prima :) Jen mám prosbu, neví někdo co je to za skladbu-interpreta u videa "Farmář hledá ženu - speciál - Nesestříhaný speciál - 12. díl" cca od 03:35min ??? nikde jsem tu na stránkách nenašla odkaz na dotazy,tak píši sem. Snad mi někdo odpoví. děkujiii moc Lucka

yy 0 25.07.2011 17:20
xx

dobry chcel by som sa spytat KEDY A OKOLKEJ chodi relacia farmar hlada zenu

Dobrý den,

na první řadu se můžet podívat ve videoarchivu. Druhá řada se zatím nevysílá. Předpokládaný vstup na televizní obrazovku bude na jaře 2012.

MODERÁTOR DISKUSÍ

název písně 0 13.07.2011 16:29
.mia.

Úvodní melodie z Twin Peaks, myslím, že Angelo Badalamenti.

prihlaska 1 0 08.05.2011 12:33
nekuracka

kdy se mohu prihlasit? kdy bude dalsi dil? :)

Dobrý den,

další díl bude jako vždy v pondělí ve 21:20. Momentálně běží casting na farmáře, tudíž casting na farmářky bude mnohem později. Datum není stanoveno. Vše se diváci dozví z televize nebo tady na webu.

MODERÁTOR DISKUSÍ

pardon, myslela jsem dalsi 0 08.05.2011 13:19
nekuracka

pardon, myslela jsem dalsi serii :) zatim nemam TV, sleduji vas prostrednictvim videoarchivu ...

Zbytek farmaru 0 0 04.05.2011 18:07
PatrikXXX

Ahoj kdo my odpovi kde je zbytek farmaru 10jsem jich rozhodne nevidel a nevídám v televizi prima. Kam se podel ten zbytek? Díky

Petr dobry 0 0 09.04.2011 23:07
Doris

Johana s tou svou minulosti nemohla dopadnout jinak.Petr se muze citit pravem byt tim podvedenym , zachoval se jako normalni muzsky , v serioznich vztazich nema misto deva ktera se nechava fotit tak jak ji Buh stvoril.Neni to romanticke a uprimne receno ani lichotive .Johana si proste spletla loviste.

Lenka jako běhna?Proč? Dává 0 0 30.03.2011 11:59

Lenka jako běhna?Proč? Dává jen krásný výchovný příklad naší mládeži-jestli něco chceš jdi si za tím tvrdě klidně i přes postel.Pár dní známosti stačí.Nač dlouhé a trapné otálení.

Lenka 2 0 29.03.2011 13:01
Jarda3

to pojala jako soutěž mezi sokyněmi. Chatrč ? Jako zpestření na víkend pro holku z města dobrý :-) I když co my víme. Chlap je pracovitý, hodný. Lenka ho jistě nasměruje kam bude potřebovat. Aby tam do roka nestála dřevostavba 4+1 k bydlení.

4plus1 0 14.04.2011 14:57
jula

presne tak Lenka se nezda ,)

... 0 06.04.2011 18:22
JAANA

Přesně tak...i já si myslím, že Lenka už ve svém věku moc dobře ví, že tvárný chlap je poklad ;-)...a jak tady byl nazván "kozím" dědkem....však, abychom se ještě opravdu nedivili.

Petr Hájek 1 0 28.03.2011 23:40
Jarda3

chce mít doma klidnou pohodovou ženskou. Již zkušený chlap vybírá nejprve rozumem. Týden na farmě nejsou líbánky, ale čas poznat se. Cit přijde později. Johanka spěchala. Zamilovala se do své představy, nikoliv do reálného Petra. Spolu by se dovedli velmi rychle a snadno vznášet nad oblaky, prožili by hluboký cit. Oba jsou emotivní. Riziko pádu na zem je zde však veliké. Tohle všechno si Petr uvědomuje, proto volí "klidnou vodu", Adrianu.
K Johance se víc hodí klidná síla, milující chlap bez podmínek.

Petr 0 30.03.2011 12:23
Niky4

Myslím,že pan Petr chce mít doma ženu,která dává přednost rozumu než citu. Jako Johanka by se zachovalo spousta žen,já bych mu při debatě ještě vrazila pár facek.

No, myslím, že Lenka se 0 0 28.03.2011 23:36
bestieVsamete

No,
myslím, že Lenka se nechová nijak zle. Je dost stará a pravděpodobně i dost zoufalá na to, aby věděla, co chce. Není to nezávaznej sex dvou náctiletých, krom toho, že kdo ví, co v tý chajdě dělaj:)

Co mě baví daleko víc jsou děvčátka motající se okolo Petra Hájka, člověk by jim hádal 16 a ne přes třicet. Vysvětlete mi někdo, prosím, jak můžou bejt ty holky tak naivní? Vždyť to je .... jedna báseň:) To by prokoukl i slepej..

Zbytek darmo komentovat..

Lenka se projevuje jako 1 0 28.03.2011 21:42
Marvinka

Lenka se projevuje jako běhna.V jejím věku by měla mít rozum a vědět co chce a nelézt hned chlapovy do postele.Lenko styď se!!!!!!!!!!

Proč by se Lenka měla chovat 0 29.03.2011 10:53
rebeka41

Proč by se Lenka měla chovat jako běhna? Jde si jen tvrdě za svým cílem. Otázkou (tedy pro mne)je zda za to ten cíl stojí.....skutečně chce skončit se "kozím dědkem" v chatrči, kde by žádný civilizovaný člověk nežil????
Rebeka

převrácenost 0 0 26.03.2011 12:07
luckalucka

Ačkoli mě tento pořad již podle názvu naplnil určitými nadějemi, čím dál víc jsem tušila zradu, která se bohužel naplnila. Říkala jsem si, že jistě těm pánům dají příležitost s každou ženou se setkat zvlášť,aby měli čas si vše vyříkat v klidu,v soukromí a pak se dozvíme výsledek. Bylo to však naopak. Místo aby muži dobývali ženy a měli možnost se jim dvořit, byli obklopeni soutěžícími ženskými, které se dvořili jim, museli je obletovat a dokazovat jim své "schopnosti" atd.aby obstály před "konkurencí" -jasněže co je opravdu jejich bohatství či nedostatky, se člověk nemá šanci dozvědět při těchto podmínkách. Už jen když jsem je viděla všechny sesazené u stolu... byla to tragédie... Opravdu charakterní ženy, nemohly něco z toho vydržet, je nemorální některé věci říkat veřejně a je smutné, že tato televize ty lidi k tomu vede - jasně že s vidinou vysoké sledovanosti....slzy a emoce u medializovaných lidí jsou jak magnet.
Vždycky nám i v pohádkách i v životních příbězích říkávali, že muži, princové, pánové se dvořili ženám, dívkám..., je to neponižuje a dává to ženám tu úctu, kterou si jako případné budoucí matky zaslouží. Nevím, co se na tom komu nelíbilo, že je to v tomto pořadu obráceně. Bohužel špatné vzpomínky na tyto chvíle bude mít asi mnoho z nich. Nechápu, proč tvůrci tohoto pořadu chtěli setkání i žen, i těch mužů-vždyť spolu neměli mít nic společného. Tohle je pro mě jen smutné bažení po něčím soukromí. Pryč s vámi a celou touhle zvráceností. Jen kazíte i to málo dobrého, co v lidech zbylo

Reklama

Právě vysíláme

59%
08.35 09.25
09:25
Diagnóza vražda IV (25)
10:15
92%
08.05 09.05
Big Ben I (7)
10:00
61%
08.35 09.25
celý program

Videoarchiv

31. 1. 2012
37 863
30. 1. 2012
37 217
1. 2. 2012
37 082

Reklama

Tip: Zoufalky na DVD. Každé pondělí máte možnost si pořídit nový díl z 1. série Zoufalých manželek
Tip: Vy máte sny o krásnějším bydlení a my víme, jak se takový sen staví.

Registrace

Proč se registrovat?

Vlastní uživatelský profil vám značně usnadní vkládání diskusních příspěvků a sdílení informací s vašimi přáteli. Již brzy se také budete moci zúčastnit zajímavých soutěží, pouze pro registrované uživatele našeho webu…
Informace o účtu
Použití mezer je povoleno; interpunkce není povolena s výjimkou teček, spojovníků a podtržítek.
Zadejte platnou e-mailovou adresu. Na tuto adresu budou posílány všechny e-maily. E-mailová adresa se nezveřejňuje a použije se jedině, pokud požádáte o zaslání zapomenutého hesla nebo o upozorňování na novinky.
Zadejte do obou polí heslo nového účtu.
Moje údaje
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Opište znaky, které vidíte na obrázku. (ověřit pomocí audia)
Opište znaky, které vidíte na obrázku výše. Pokud je nemůžete přečíst, zkuste odeslat formulář - bude vygenerován nový obrázek. Nerozlišuje malá a VELKÁ písmena.