Dnes šéf zkrotí na talíři kančí

Kančí hřbet se šípkovou omáčkou a kapustou. Foto: Kančí hřbet se šípkovou omáčkou a kapustou.Foto: Archiv/Prima

Nenechte si ujít 8. díl pořadu Teď vaří šéf! II. V 18.00 Zdeněk Pohlreich ukáže, jak v domácí kuchyni upravit kančí maso. A nejen to. Zvolí k němu zajímavé a velmi chutné přílohy.

Vařit se bude kančí po myslivecku, hřbet se šípkovou omáčkou a kapustou, guláš s uzenou paprikou a špekovým knedlíkem nebo panenka z divočáka s hruškovým pyré.

Recepty z odvysíláných dílů pořadu Teď vaří šéf! Najdete pohromadě TADY

Celé epizody si pak můžete přehrát na Prima PLAY

 

Podívejte se ještě na upoutávku na kančí hody.

reklama