přihlášení do pořadu

Dobrý den,
    vyplnila jsem přihlášku do Vašeho pořadu a mým přáním je pokojíček pro naše nenarozené miminko, jenže píšete, že výběrová kola jsou cca do 12měsíců - to už bude náš drobeček dávno na světě..co se stává s takovou žádostí,to už nemám šanci na užší výběr? Předem děkuji za odpověď.

reagovat Lucie S. 01.02.2012 14:32
    Prosím konkrétně

Děkuji za odpověď,ale kde máte přihláška vím. Jen jste mi neodpověděl, zda se můžu přihlásit s NOVOSTAVBOU RD. Moooc děkuji za konkrétní odpověd........

Dobrý den,

proměny v pořadu Jak se staví sen se týkají již zabydlených bytů, domů, tak, abychom viděli stav před a stav po proměně - obecně. Samozřejmě zálží v jakém stavu je vaše obydlí.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Jana Rainová 23.01.2012 21:31
    DOTAZ

Chtěla bych se zeptat, zda je možné se přihlásit do pořadu Jak se staví sen, když se jedná o novostavbu rodinného domu. Nikde jsem se to nedopátrala.... Děkuji

Dobrý den,

na hlavní stránce pořadu JSSS vlevo dole je přihláška, kterou musíte vyplnit.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Jana Rainová 19.01.2012 23:07
    prestavba SK

má zmysel sa prihlasovať ak sme zo Slovenska? bývame na hraniciach

reagovat katka M 16.01.2012 11:47
    koupelna

Asi před rokem jsem se přihlasila do pořadu jak se staví sen.Chtěla jsem udělat radost mému manželovi, který sní o nové koupelně. Dodnes se mi nikdo neozval. Děkuji Zahradníková

Dobrý den,

kontaktováni jsou pouze vybraní jedinci cca do 12 měsíců od podání přihlášky.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Hana Zahradníková 12.01.2012 21:23
    Tak jak?

Dobrý den takže, se přihlašovat nemusíme? Chápu správně že jste si to spletl? Děkuji

Dobrý den,

ano, je to tak. Ještě jednou se omlouvám.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat jonášová 12.01.2012 21:20
    Tak proč paní píšete že se

Tak proč paní píšete že se může zkusit přihlásit,když mě píšete že realizujete jen zabydlené byty?tomu teda opravdu nerozumím

Dobrý den,

omlouvám se, špatně jsem se vyjádřil.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat sindelarova153@seznam.cz 12.01.2012 15:33
    Dobrý den,jsme na tom podobně

Dobrý den,jsme na tom podobně jako paní.Myslíte že nezařízený pokoje mají vás šanci?posílala jsem si přihlášku už v listopadu a stále žádná odpověď.Píšete,že od podání přihlášky se ozvete do 3 měsíců,ale myslím si že by bylo fajn,kdyby jste dali vědět i těm co je nevyberete.Děkuji

Dobrý den,

proměny v pořadu Jak se staví sen se týkají již zabydlených bytů, domů, tak, abychom viděli stav před a stav po proměně.

Kvůli narůstajícímu množství přihlášených si produkce vyhradila čas na posouzení přihlášek ze 3 na 12 měsíců.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat sindelarova153@seznam.cz 12.01.2012 10:48
    Novostavba

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné přihlásit se do pořadu na zařízení kuchyně v novostavbě. Ještě tam ani nebydlíme. Děkuji

Dobrý den,

můžete se zkusit přihlásit.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Jonášová 10.01.2012 18:59
    OPAKOVANÉ PŘILÁŠENÍ

Dobrý den,chtěla bych vás poprosit o odpověď na moji již položenou otázku ze dne 1.1.2012 ať se nemusím opakovat.Děkuji s pozdravem Kováčovi.

Dobrý den,

můžete se zkusit přihlásit, jedná se o jinou přestavbu.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Tereza Kováčová 08.01.2012 18:49
    obývací pokoj s chodbou

Dobrý den, pravidelně se dívám na pořad Jak se staví sen. Manžel mě požádal, ať se zkusím přihlásit. Bydlíme na statku z r. 1892. Už jsme se moc nadřeli, aby se statek trochu udržel v pořádku. Je tu málo místností. Potřebovali by jsme vyřešit prostorově obývák, který zároveň používáme z prostorových důvodů i jako ložnici a velkou chodbou, která je tmavá a nevyužitá. Máme tam jen šatní skříně.
    Předem Vám děkuji.

Dobrý den,

podmínkou pro přihlášení do pořadu je vyplnění přihlašovacího formuláře.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Naděžda Hamanová 07.01.2012 20:08
    Výběr účastníků

Dobrý den,chtěl bych se zaptat,na základě jakých kriterií jsou účastníci proměny vybírani.Jeto třeba losování a pod?

Dobrý den,

účastníci jsou vybráni na základě vámi zaslaných přihlášek a rozhovoru s nimi apod. Bližší info je až při samotném výběru do nejužšího kola mezi jiné účastníky.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Kypus Luboš 06.01.2012 12:35
    přihlašovací formulář

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, kde najdu Přihlašovací formulář, a jestli je potřeba zadat do formuláře rozměry prostor nebo fotografie. Děkuji mnohokrát.

Dobrý den,

přímo pod článkem, kde jste napsala příspěvek je přihlašovací formulář.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat 06.01.2012 09:48
    Opakované přihlášení

Dobrý den,chtěla bych se vás jen zeptat,jestli je možné opakované přihlášení.Přihlásili jsme se zhruba asi tak před rokem,ale zatím nás nevybrali a přáli jsme si přeměnu dětského pokoje,ale protože už jsme déle nemohli čekat,tak jsme si už dětský pokojíček zařídily sami,ale rádi bychom ještě přeměnu(rekonstrukci)koupelny nebo kuchyně,tak by jsme to chtěli zkusit znovu se přihlásit.Děkuji za odpověď s pozdravem Kováčovi.

reagovat Tereza Kováčová 01.01.2012 19:38
    Premena na Slovensku

Dobrý den,chcela by som sa spýtať, či realizujte premeny aj na Slovensku. ďakujem veľmi pekne za odpoved

Dobrý den,

o pár příspěvků níže naleznete odpověď.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Sasa 123 19.12.2011 07:28
    Otázka

Dobry den chtěl bych se zeptat jak to funguje stou soutěží s přeměnou bytu ...když se přihlásím a náhodně si mě vyberou tak mi změní celý styl domu atd....a to se poté nák splácí nebo prostě jak to funguje ?Předem díky za odpovědˇ:)

Dobrý den,

pro vybrané účastníky do pořadu je rekonstrukce hrazena sponzory. O výši sponzorské částky je vybraný účastník informován při prvním pohovoru s výběrovou komisí produkční společnosti pořadu.
    Oproti původní verzi, kde bylo, že v případě, že požadavky účastníka sahají nad sponzorský limit, může se sám na proměně bytu finančně podílet, již toto neplatí – vše je navrženo od začátku tak, aby se náklady vešly do předem daného sponzorského daru.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Lukáš Mikulík 18.12.2011 11:18
    prihlásenie

Dobrý deň, volám sa Jakub Buch mám 15 rokov. S maminkou často pozeráne vašu reláciu "jak se staví sen".Velmi túži po novej obyvačke, v ktorej by bol aj krb. Chcel by som prostredníctvom vás ju prekvapiť a poprosiť vás či by ste prišli aj na Slovensko a splnili jej tento sen. Prosím napíšte mi čo mám preto urobiť, aby ste k nám prišli a urobili mamke radosť. Dakujem Jakub Buch 0918074254...teším sa na vás

Dobrý den,

podmínkou přihlášení do pořadu je vyplnění přihlašovacího formuláře.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Jakub Buch 14.12.2011 19:58
    Dobry den, chcem sa spytat,

Dobry den,
    chcem sa spytat, ci sa do vasho poradu mozem prihlasit aj zo Slovenska.

Dobrý den,

můžete se přihlásit.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Katarina Stefkova 07.12.2011 11:10
    rekonstrukce podsklepenych mistností v rodinem panelovem dome

Dobry den ,chteli bysme od vas zrekonstruovat podsklepene mistnosti v panelovem rodinem dome ,mame dve deti ,jedno male tri mesicni a jedno vetsi desetilete oba jsou to kluci jako buci .Maminka je na materske dovolene a pristi rok bysme se chteli vzit v roce 12.05.2012.Moooc vas prosime jsme hodne zoufali.Deti i my bychom byli opravdu stastni kdyby jste k nam prijeli.Stale se divame na vas porad vase promeny se nam moc libi.Dekujeme.S pratelskym pozdravem zdravime.

reagovat Zdeněk Polanský 03.12.2011 19:13
    Vizualizace

Dobrý den,

chtěla bych se jen zeptat: mohu si u vás objednat pouze vizualizaci obývacího pokoje a ložnice v klasickém panelákovém bytě 2+1 ? Pokud ano, kolik asi stojí (pouze hrubý odhad).
    Děkuji předem a zdravím.
    Zdena V.

Dobrý den,

vizualizaci si můžete objednat u našich designerů. Kontakty na ně naleznete pod jejich fotkami v záložce Designeři.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Zdena V. 26.11.2011 19:40

Tentokrát se tým splněných snů vydá k mladým manželům, kteří dlouho toužili po domku. A jaké je zadání? Dva dětské pokoje, království pro malé caparty a rovnou také ložnice pro jejich mladé rodiče.

Registrace

Proč se registrovat?

Vlastní uživatelský profil vám značně usnadní vkládání diskusních příspěvků a sdílení informací s vašimi přáteli. Již brzy se také budete moci zúčastnit zajímavých soutěží, pouze pro registrované uživatele našeho webu…
    Informace o účtu
    Použití mezer je povoleno; interpunkce není povolena s výjimkou teček, spojovníků a podtržítek.
    Zadejte platnou e-mailovou adresu. Na tuto adresu budou posílány všechny e-maily. E-mailová adresa se nezveřejňuje a použije se jedině, pokud požádáte o zaslání zapomenutého hesla nebo o upozorňování na novinky.
    Zadejte do obou polí heslo nového účtu.
    Moje údaje
    Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
    Opište znaky, které vidíte na obrázku. (ověřit pomocí audia)
    Opište znaky, které vidíte na obrázku výše. Pokud je nemůžete přečíst, zkuste odeslat formulář - bude vygenerován nový obrázek. Nerozlišuje malá a VELKÁ písmena.