video

Dobrý den tohle je můj pokoj a já se chtěl zeptat kde se na to mužu znova podívat. Děkuju

Dobrý den,

nad touto fotkou vpravo je Videoarchiv, kde tento díl naleznete.

MODERÁTOR DISKUSÍ

reagovat Martin Pazourek 18.09.2011 21:47
    viedozáznam

Kde najdu videozáznam tohoto dílu?

reagovat Kottaska 26.02.2010 14:40
    přestaba bytu

Dobrý den, sleduji váš pořad, jak se staví sen. Jsem maminka s postiženým synem a jeden pokoj, ikdyž jsem se snažila ho opravit, bohužel soused mi jako jednatel zničil podlahu neopravením balkonu,kam zatéká a parkety mi zhnili, sedačka načichla, a stěna je 30let stará, pokoj je cítit zatuchlinou a zdi jsou každou chcíli samá plíceň, přestože je to byt 1.kategorie, museka by se provést rekonstrukce zdi, podlahy a následně vybavení, zatím spíme a žijeme v tomto závadném pokoji. Pokud žila maminka, mohla jsem při práci ledacos nechat řemeslníky opravit, nyní však syn,kterému je 21 let mě 53 je silně závislý a sama již finančně nestačím, dosud mu nepřiznali plný invalidní důchod a já mám částečný, stačím zajisti jakž takž chod domácnosti ale opravy nemohu dělat. Ráda bych se tout cestou přihlásila do vašeho pořadu, a zda na proměnu a opravu by jsme měli nárok. Doporučila mi kamarádka abych se na vás obrátila, nevím jakým způsobem se to dělá a tak vás prosím zda by jste nám nepomohli. Zůstali jsme naprosto sami a syn je silně závislý na mě. Příspěvek na něj nepobírám, protože zákony jsou jaké jsou a tak musím vystačit a žít v bytě v zatuchlém a zavadném prostředí, bez možnosti zrekonstruování bytu. Prosím o zařazení o přestavbu bytu.
    Děkuji Skalicka Arnoštka, Vítězná 415/68 36009 Karlovy Vary, mob.773575802

reagovat arna.skalicka@seznam.cz 15.02.2010 19:47
    jak

jak se dá přihlásit na přeměnu bytu

reagovat Azdačka 12.02.2010 16:07

Mladý sympatický pár žije v bytě s velkým obývákem, ale raději se této místnosti plné chladu a tísně vyhýbá. Úkol pro designéry zní tedy jasně: vytvořit útulný prostor pro společný život budoucí rodinky.

Registrace

Proč se registrovat?

Vlastní uživatelský profil vám značně usnadní vkládání diskusních příspěvků a sdílení informací s vašimi přáteli. Již brzy se také budete moci zúčastnit zajímavých soutěží, pouze pro registrované uživatele našeho webu…
    Informace o účtu
    Použití mezer je povoleno; interpunkce není povolena s výjimkou teček, spojovníků a podtržítek.
    Zadejte platnou e-mailovou adresu. Na tuto adresu budou posílány všechny e-maily. E-mailová adresa se nezveřejňuje a použije se jedině, pokud požádáte o zaslání zapomenutého hesla nebo o upozorňování na novinky.
    Zadejte do obou polí heslo nového účtu.
    Moje údaje
    Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
    Opište znaky, které vidíte na obrázku. (ověřit pomocí audia)
    Opište znaky, které vidíte na obrázku výše. Pokud je nemůžete přečíst, zkuste odeslat formulář - bude vygenerován nový obrázek. Nerozlišuje malá a VELKÁ písmena.