Dobrý den Jitko. Od této fimy respektus (www.danskekrby.cz) máme podobný krb, ale máme ho na stěně. Funguje bez komínu, proto jsme si ho koupili. Vše Vám (stejně jako nám) vysvětlí u nich v prodejně, na Vinohradské třídě v Praze. Tomáš
Dobrý večer,
přesně tento krb z tohoto dílu jsme sami koupili v minulém týdnu u dovozce, firmy Respektus. Mají obchod v Praze, na Vinohradské 43. Našli jsme je na webu, mají super stránky (danskekrby.cz). Ze všim nám poradili a s jejich přístupem jsme byli spokojeni.
To platí i okrbu. Už jednou jsme se spálili s levným biokrbem, tenhle hoří krásným plamenem, hezčm než v televizi :)
Tentokrát se tým splněných snů vydá k mladým manželům, kteří dlouho toužili po domku. A jaké je zadání? Dva dětské pokoje, království pro malé caparty a rovnou také ložnice pro jejich mladé rodiče.
více
Dobrý den Jitko. Od této fimy respektus (www.danskekrby.cz) máme podobný krb, ale máme ho na stěně. Funguje bez komínu, proto jsme si ho koupili. Vše Vám (stejně jako nám) vysvětlí u nich v prodejně, na Vinohradské třídě v Praze. Tomáš
Dobrý večer,
přesně tento krb z tohoto dílu jsme sami koupili v minulém týdnu u dovozce, firmy Respektus. Mají obchod v Praze, na Vinohradské 43. Našli jsme je na webu, mají super stránky (danskekrby.cz). Ze všim nám poradili a s jejich přístupem jsme byli spokojeni.
To platí i okrbu. Už jednou jsme se spálili s levným biokrbem, tenhle hoří krásným plamenem, hezčm než v televizi :)
Dobrý večer,
z dnešní proměny jsem byla nadšená. Zajímalo by mě, kde se dá koupit krb instalovaný v dnešní proměně.
Dále by mě zajímalo, jestli jdou kontaktovat designeri. Měla bych zájem o soukromou přestavbu.
Děkuji
Jitka Krásová
Dobrý den paní Krásová,
designeři mají pod svými fotkami emailové adresy, na které je můžete kontaktovat.
MODERÁTOR DISKUSÍ
ráda bych získala informace o krbu, který byl nainstalován v tomto díle. moc děkuji Jitka
Dobrý den,
velmi rádi se díváme na váš pořad a zajímalo by nás, kde se dají sehnat a jak se používají desky s dekorem cihel.
Předem moc děkujem .