Konecne poriadny pogram

Drzim Vam palce aby ste pokracovali v tomto jedinecnom programe,dufam ze knihy budu dostupne aj na Slovensku!Ved cena je uplne prijatelna vzhladom nato,ze je to pod menom Pana ZDENKA mohla byt cena aj vysia.Predsa ide o kvalitu a MENO,vtomto pripade,ked je to PAN KUCHAR je ta cena za rady a recepty vdaka Bohu prijatelna,mohla byt aj vysia.Relacia nema chybu,aj ked rozhodnutim deti som bol velmi prekvapeni!Drzim Vam palce,len tak dalej.

reagovat Patrisko 15.10.2010 21:53
na nože!!!!!!!!!!!

Dobrý den jsem fandou pana pohlreicha ale soutěž na nože se mu opravdu nepovedla.Chtěl jsem si koupit šanon co vydal ale když jsem v knize měl možnost se podívat dovnitř tak jsem radši šel do papírnictví a koupil desky a kroužkový blok je to uplně to samé a stálo mě to 150 kč místo 500kč.Je to jen na byznys.A díl ve kterém musely vařit na dětském táboře byl nejhorší co jsem viděl zatím protože jak se zminovaly kuchaři o dětech na táboře při plánování jídel byla ubohost a dorazilo mě když nakonec musely kuchaři říct jméno koho vyřadi to podle mě bylo uplně kravina a porota tam defakto jen sedí narozdíl aby rozhodovaly.Takže nic moc zlaté ano šéfe

reagovat mazak 06.10.2010 10:57
Velké album receptů

Koupila jsem si VELKÉ ALBUM RECEPTŮ a obdržela barevný šanon na recepty s blokem , magnetkou a šesti recepty. K tomu jako bonus reklamní letáky. To vše za
548,- Kč včetně poštovného. Jedná se o pěkný podvod.

reagovat Schmalzová 04.10.2010 15:44
hzatím začátek. Vpadli jsme

hzatím začátek. Vpadli jsme rovnýma nohama mezi větší počet kuchařů, takže budeme se museti orientovat. Nápad je to dobré, při společné práci vysílaném dnes jsem měl dojem, že to bylo příliš rozstříštěné.Je to navázané na Pekelnou kuchyní seriál USA, který běží na Barrandově, Nelze nyní srovnávat, zaplať bůh, že to není s takovým řevem šéfa, jako v Pekelné kuchyni. Je dobré, že pan POlreich se snažil kuchaře vyhecivat, ale svým drným způsobem, ketrý je u nás akceptovalený, na rozdíl od řevu a nadávěk od šefa Pekelné kuchyně. Nezbývá přát si, aby v celém moři seriálů, /kterými bohužel naše kuchyně oplývají/obstál.

reagovat Wein 14.09.2010 22:58
no nevím

Na nože se mně vůbec nelíbí, je to šílená šou. Z lidí se dělají blázn. Bohužel za milion si třeba pokrájí i své prsty. Jak jsou lidé zblblí, neuvěřitelné, nedá se na to dívat! :-(

reagovat usnicka 15.09.2010 11:10

Facebook

Registrace

Proč se registrovat?

Vlastní uživatelský profil vám značně usnadní vkládání diskusních příspěvků a sdílení informací s vašimi přáteli. Již brzy se také budete moci zúčastnit zajímavých soutěží, pouze pro registrované uživatele našeho webu…
Informace o účtu
Použití mezer je povoleno; interpunkce není povolena s výjimkou teček, spojovníků a podtržítek.
Zadejte platnou e-mailovou adresu. Na tuto adresu budou posílány všechny e-maily. E-mailová adresa se nezveřejňuje a použije se jedině, pokud požádáte o zaslání zapomenutého hesla nebo o upozorňování na novinky.
Zadejte do obou polí heslo nového účtu.
Moje údaje
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Opište znaky, které vidíte na obrázku. (ověřit pomocí audia)
Opište znaky, které vidíte na obrázku výše. Pokud je nemůžete přečíst, zkuste odeslat formulář - bude vygenerován nový obrázek. Nerozlišuje malá a VELKÁ písmena.