Ano, šéfe!

Články

Šéf to tu nebude mít jednoduché. Foto:
iPrima

Tohle šéf nezažil: Provozovatel restaurace je umělec Vojtěch Fröhlich. Studovaný umělec! Věnuje se konceptuální tvorbě. A je také vášnivý horolezec. Dokázal prolézt akademií do třetího patra bez dotyku země. Jak je ale dobrý v podnikání? Šéf vyrazí do restaurace na Akademii výtvarných umění (AVU).

Rodinný podnik u Klatov přežívá už patnáct let. Přežije tamní kuchyni i šéfův žlučník? Foto:
iPrima

Je tady další z The Best of dílů Ano, šéfe! Soustava rekreačních budov, pamatujících zašlou slávu podnikových zájezdů, se honosí názvem Wellness relax areál Hnačov. Nad výkony zdejších kuchařů šéf suše konstatuje, že by podnik hned zavřel.

Sváteční pohoda s Prima FRESH  Foto:
iPrima

Nové číslo časopisu Prima FRESH je plné inspirace, která vám zpříjemní sváteční čas i zimní radovánky. V prodeji ho najdete již od středy 16. listopadu. Najdete v něm více než 75 nových receptů, mezi kterými nechybí několik stran lehkých receptů od šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha

Zdeněk Pohlreich si svoje koně, jak říká dnes už bývalým učňům, najde sám. Foto:
iPrima

Nenechte si ujít tři návraty na místa, na která se nedá zapomenout. Dozvíte se, jak si vedou v American Grill baru v Mohelnici, kde šéfa šokovali syrovým hamburgerem, nebo co podnikl sebevědomý kuchař z berounské Bastily. Šéf se také chce opět sejít s hvězdným týmem z trmického učiliště.

Všechny články

O pořadu

Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Zdeněk Pohlreich je zpátky v plné síle a chystá se na vizitu do dalších restaurací a hospod. Před šéfem opět stojí nelehký úkol – musí zjistit, proč se restaurace potácejí v problémech a proč v nich lidem nechutná. Na svých spanilých jízdách po celé republice se Zdeněk Pohlreich setkává s celou řadou lidí a jejich osudy. …

Více o pořadu

Vysílání pořadu

4.12. 21:30Ano, šéfe!
8.12. 22:30Ano, šéfe!
11.12. 21:30Ano, šéfe!
15.12. 22:25Ano, šéfe!

reklama