Premiérové grilování se šéfem Pohlreichem. Už dnes

Na začátek bude nejlepší, pozvat někoho z branže," soudí šéf a pozve dva kuchaře z kuchyně své restaurace. To jsou oni. Tonda Bradáč a Jan Davídek.  Foto: Na začátek bude nejlepší, pozvat někoho z branže," soudí šéf a pozve dva kuchaře z kuchyně své restaurace. To jsou oni. Tonda Bradáč a Jan Davídek. Foto: Marek Dienstl

"Vařím už přes 40 let a neumim si představit jinou práci. Občas je to záhul, ale dopředu mě žene hlavně to, že svou práci miluju a neustále můžu přicházet na nový věci, techniky a chutě," uvádí šéf oblíbený pořad o grilování. Nepropásněte dnešní 1. díl II. řady Rozpal to, šéfe! v 18.00 na Primě

Co bude Zdeněk Pohlreich grilovat v klidu venkovského ranče, daleko od lidí i kuchyně?

"Budu vařit pro své kolegy. Jsou sice možná náročnější, než běžný strávník, ale na druhou stranu rádi vypadnou z toho stresu a užijou si trochu pobytu venku. A když jim uvaří někdo jiný, bude jim to chutnat zcela jistě. Naladil jsem to trochu do Asie, abych se jako vyšvih,"odpovídá pan hostitel a hlavní hrdina pravidelných nedělních grilovaček na Primě.

Vše o pořadu Rozpal to, šéfe! najdete TADY

Podívejte se do fotogalerie z letošního 1. dílu pořadu Rozpal to, šéfe!

A fotky z natáčení už jste viděli?

 

(schneidy)

reklama