Jana a Petr
(Jitka Schneiderová a David Novotný)
Ona má v hlavě mateřské mléko, on svoje pivko.
Karolína a David
(Soňa Norisová a David Matásek)
Ona chce mít v sobě oheň, on teplou večeři.
Radka a Adam
(Zuzana Norisová a Filip Blažek)
Ona hledá lásku na celý život, on na celý měsíc.

prosím pokračování od 1řady
Prohloupila :)
Právě jsem začala pátrat po seriálu Přešlapy, protože ho miluju, ale pořád néé a néé žádný díly. Tak pátrám dál..a zjišťuju, že skončil?..To né. Já vím, že se má končit v tom nejlepším, ale tohle je přeci teprv začátek :)..Pokud Prima nebude pokračovat v dalším natáčení, tak prohloupí.
přesně tak
Právě jsem dokoukala poslední díl třetí řady, vzala jsem si to pěkně od prvního dílu první řady, dílek po dílku a shlédla jsem Přešlapy od začátku do konce... A rozhodně nemám dost! Chci další :-(
Nejlepší seriál, který kdy byl!!!Prosím o pokračování.
Je blbost aby to skončilo byl to dobrej serial..bylo to ze zivota a hodne sme se u toho nasmali..i nabreceli( radčina smrt..)proste musi to pokročovat moc porsim aby to pokračovalo
Přešlapy byl nejlepší seriál, který v televizi běží. přála bych si další díly..budou?
Po profesionálech(CI5) nejlepší seriál. Musím pochválit a poděkovat všechny herce a ostatní, kteří podpořily tento seriál.
Prosíme o další díly,byl to nejlepší seriál!!! Kam se ostatní hrabou. :-( Hrozně moc mě bavil.
super serial
POKRAČUJTE.SUPER SERIAL.
Konečně rozumný seriál a oni skončí druhou sérií?!?! Chtělo by to další díly..
Co máme dělat, aby Přešlapy (jiný název) pokračovali dál v natáčení, konečne seriál, pro normální střední generaci pro chvíli uvolnění a odreagování... PROSÍM pokračujte. Jinak budete sami proti sobě!
CHCEME NOVOU ŘADU!!!!!
Preslapy opravdu bavi, proto si prosime pokracovaaaaat!!!:)
V zájmu nás všech,další díly prosim!:)
Jsem ve věku herců se seriálu...těšil jsem se vždycky na pondělí. Chtělo by to pokračování.
Jde o nejlepší seriál posledních let!!! Natočte ještě další díly!!!
Taky se připojuji k dalšímu pokračování, vždyť je spousta námětů na pokračování. Jak dopadne Janin hotel? Co Adam a Karolína a jak to bude s Davidem a Sašou????