reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Česko na talíři

Česko na talíři II (15) Zelenková, pstruh Foto:
17. 6. 2012
Pstruh není zas tak velká ryba, proto pro čtyři osoby použijte čtyři pstruhy... více
Česko na talíři II (15) Zelenková, fazolky Foto:
17. 6. 2012
Fazolky patří mezi další zeleninu, která je v létě dostupná a hlavně všude čerstvá! více
Česko na talíři II (15) Zelenková, hovězí krk Foto:
17. 6. 2012
Staropražské šneky vytvoříme z kuřecích srdíček... více
Česko na talíři II (15) Zelenková, treska Foto:
17. 6. 2012
Treska v kombinaci s majonézou dostane vláčnou chuť! více
Česko na talíři II (15) Zelenková, hl. foto Foto:
17. 6. 2012
V posledním premiérovém Česku na talíři ochutnáme grilované jarní kuřátko, čerstvě vyloveného pstroužka nebo třeba fazolky nakyselo. Středočeská obec Skryje, kde bude v neděli stát putovní kuchyně mistra Sapíka, se chlubí dlouhou historií – kdysi patřila benediktýnskému klášteru v Kladrubech. více
Česko na talíři II (15) Zelenková, hl. foto Foto:
10. 6. 2012
Poslední díl Česko na talíři příští týden pohostí popovou a jazzovou zpěvačku Jitku Zelenkovou! Jitka si udržuje postavu, můžeme se těšit jen na dietní jídla? Podívejte se příští týden na Česko na talíři více
Česko na talíři II (15) Vondráčková, rýžový salát Foto:
10. 6. 2012
Rýžový salát můžete brát jako lehkou večeři! více
Česko na talíři II (15) Vondráčková, losos Foto:
10. 6. 2012
Marinovaný losos je lehké jídlo, které můžete použít pro předkrm, ale i jako hlavní chod! více
Česko na talíři II (15) Vondráčková, telecí kotlety Foto:
10. 6. 2012
Špíz je perfektní varianta pro letní porkm na vaše stoly! více
Česko na talíři II (15) Vondráčková, zapečenina  s masem Foto:
10. 6. 2012
Speciální recept od manžele Heleny Vondráčkové! více

reklama