reklama

Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Česko na talíři

17. 6. 2012
Pstruh není zas tak velká ryba, proto pro čtyři osoby použijte čtyři pstruhy... více
17. 6. 2012
Fazolky patří mezi další zeleninu, která je v létě dostupná a hlavně všude čerstvá! více
17. 6. 2012
Staropražské šneky vytvoříme z kuřecích srdíček... více
17. 6. 2012
Treska v kombinaci s majonézou dostane vláčnou chuť! více
17. 6. 2012
V posledním premiérovém Česku na talíři ochutnáme grilované jarní kuřátko, čerstvě vyloveného pstroužka nebo třeba fazolky nakyselo. Středočeská obec Skryje, kde bude v neděli stát putovní kuchyně mistra Sapíka, se chlubí dlouhou historií – kdysi patřila benediktýnskému klášteru v Kladrubech. více
10. 6. 2012
Poslední díl Česko na talíři příští týden pohostí popovou a jazzovou zpěvačku Jitku Zelenkovou! Jitka si udržuje postavu, můžeme se těšit jen na dietní jídla? Podívejte se příští týden na Česko na talíři více
10. 6. 2012
Rýžový salát můžete brát jako lehkou večeři! více
10. 6. 2012
Marinovaný losos je lehké jídlo, které můžete použít pro předkrm, ale i jako hlavní chod! více
10. 6. 2012
Špíz je perfektní varianta pro letní porkm na vaše stoly! více
10. 6. 2012
Speciální recept od manžele Heleny Vondráčkové! více

VYHLEDÁVÁNÍ RECEPTŮ

reklama