reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Šunkové vějířky Foto:
24. 5. 2016
Šunkové vějířky přijali soupeři pozitivně, na tradičním předkrmu si pochutnali. více
Banánová roláda Foto:
24. 5. 2016
Zajímavý nápad na neomšelý dezert pro milovníky banánů více
Krůtí špízky, pečená dýně a řepa Foto:
23. 5. 2016
Zdravý předkrm, ne každý je ale ctitelem dýně a červené řepy. více
Cibulová polévka Foto:
23. 5. 2016
Jednodušší cibulačka se pomocí tyčového mixéru změnila na jemný krém. více
Žebírka ve whisky omáčce Foto:
23. 5. 2016
Ambiciózní hlavní chod nedopadl stoprocentně – maso zůstalo poněkud tuhé a pro někoho bylo jídlo až moc sladké. více
Máslové sušenky s jemným krémem Foto:
23. 5. 2016
Na svůj dezert Pavla upekla vlastní domácí sušenky. více
Koláček s rajčaty a křepelčími vejci Foto:
20. 5. 2016
Efektní předkrm dal Michalovi celkem dost práce, ale listové těsto neměl zakrývat, protože ve výsledku nebylo křehké, ale tvrdé. více
Pikantní kukuřičná polévka Foto:
20. 5. 2016
Na exotickou polévku si Michal připraví vlastní kari pastu, ale moc se hostům nezavděčí, Tomáš ani Ilona nemají kari v oblibě, talíře zůstanou téměř plné, jen Petr dojí. více
Pečený Coquelet Jaune s bylinkovým máslem, pečený česnek, brambor Foto:
20. 5. 2016
Michal do své večeře docela investoval a zakoupil pět mladých žlutých francouzských kohoutků. Bude mu to ale něco platné? více

reklama