reklama

Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

16. 4. 2014
Aneta narazila s tím, že minutková úprava ještě růžového kachního masa nechutnala všem. více
16. 4. 2014
Hostitelka byla se svou polévkou spokojená, dokonce si Aneta myslí, že ještě nikdy neuvařila lepší než v pořadu Prostřeno! více
16. 4. 2014
Slavný recept Aneta, která je fanda do vaření, převzala od americké propagátorky francouzské kuchyně Julie Child, o níž byl natočen film s Meryl Streep v hlavní roli. více
16. 4. 2014
Díky karamelu a čokoládě byl tento moučník prý hodně sladký. více
15. 4. 2014
Kdo nemá rád kozí sýr, ale chce docílit výraznější chuti, může kromě nivy použít například balkánský sýr nebo brynzu. Kdo chce vynechat sádlo, může použít olivový olej. více
15. 4. 2014
Kromě rajčat do polévky italského střihu ještě přijde mrkev a řapíkatý celer. Zajímavostí je, že čerstvá rajčata nejprve pečeme. více
15. 4. 2014
Recept, který připomíná staročeskou kuchyni, je prý italský. Barvu a svéráznou chuť dodají omáčce perník a povidla. více
15. 4. 2014
Milovníci čokolády, borůvek a zmrzliny si přijdou na své. U domácí zmrzliny hrozí, že zmrzne na kus ledu. Hostitelka si pomohla tím, že ji dala před servírováním na chvilku do mikrovlnky. více
14. 4. 2014
Překvapením je vaječná směs s mraženou zeleninou – směs hrášku a karotky, hostitelka uvádí i brokolici. K jídlu se dobře hodil zeleninový salát, na který se často zapomíná. více
14. 4. 2014
Vděčný moučník, který málokdo odmítne, obzvlášť když k němu podáme dobrou kávu. více

VYHLEDÁVÁNÍ RECEPTŮ

reklama