reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostřeno XI (18) 22.5.2015 polévka Foto:
22. 5. 2015
V expresní bramboračce chyběly houby, bude polévka tak odfláknutá, jak se soupeřky obávaly? více
Prostřeno XI (18) 22.5.2015 dezert Foto:
22. 5. 2015
Pusinky do poháru Lucia nedělala, už si je koupila hotové. více
Prostřeno XI (18) 22.5.2015 hl. chod Foto:
22. 5. 2015
Proč hrbaté? Protože krkovičku pokrývá vrstva houbové směsi, gratinované se sýrem. více
Prostřeno XI (18) 21.5.2015 předkrm Foto:
21. 5. 2015
Jde o typ vrstveného salátu, který už se v pořadu Prostřeno! několikrát vyskytl. více
Prostřeno XI (18) 21.5.2015 polévka Foto:
21. 5. 2015
Krásně zelená polévka má svoje příznivce a odpůrce, polévka z čerstvého hrášku je pro někoho až moc sladká. více
Prostřeno XI (18) 21.5.2015 hl. chod Foto:
21. 5. 2015
Svůj hlavní chod podávala Zuzana s omáčkou česnekovou a švestkovou, každý si mohl vybrat. více
Prostřeno XI (18) 21.5.2015 dezert Foto:
21. 5. 2015
Moučník vypadal skoro jako dětská hračka, hostitelka se nebála použít potravinářská barviva. více
Prostřeno XI (18) 20.5.2015 předkrm Foto:
20. 5. 2015
Lenka ke své játrové paštice podávala domácí bagety, do těsta nepřidala ani vejce nebo mléko, ani žádný tuk. více
Prostřeno XI (18) 20.5.2015 polévka Foto:
20. 5. 2015
Consommé je docela věda, náročná na čas, výsledkem by měl čirý vývar intenzivní chuti. Lenka postupovala podle receptu Zdeňka Pohlreicha. více
Prostřeno XI (18) 20.5.2015 hl. chod Foto:
20. 5. 2015
Lehký recept z kuřecího masa jen se zeleninovou přílohou přinesl lehké zklamání. více

reklama