reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostreno! XV (5) 23.2. pol 2 Foto:
23. 2. 2017
Potřetí a naposled- někomu připadal jako nejchutnější vývar ten Robertův. více
Prostreno! XV (5) 23.2. hl ch 2 Foto:
23. 2. 2017
Omáčku z dijonské hořčice se Robert naučil v Irsku, kde pracoval jako řezník. více
Prostreno! XV (5) 23.2. dez 2 Foto:
23. 2. 2017
Robert pekl perník poprvé, málo ho osladil, což ale nakonec poněkud spravily lentilky, kterými moučník ozdobil. více
Prostreno! XV (5) 22.2. pred Foto:
22. 2. 2017
Paní Dana chtěla představit krkonošskou kuchyni a začala bramboráky, ty se ale trošku rozpadaly, kuchařka do nich dala málo mouky. více
Prostreno! XV (5) 22.2. pol Foto:
22. 2. 2017
Dana uvařila kyselo podle tradičního receptu, kam se smetana nedává. Není to kulajda, základem je chlebový kvásek. Kyselo je dost husté a má specifickou chuť, na kterou si musíme zvyknut. více
Prostreno! XV (5) 22.2. hl ch Foto:
22. 2. 2017
Hlavní chod se paní Daně moc povedl, nikdo neměl žádnou výtku, jen Olga prý nemá ráda krkovici. více
Prostreno! XV (5) 22.2. dez Foto:
22. 2. 2017
A Daně se povedly i buchty, protože kynuté těsto, to je její parketa. Dokonce jako výzvu uspořádala malý kurz. více
Prostreno! XV (5) 21.2. hl ch Foto:
21. 2. 2017
Z menu to jasné nebylo, všichni čekali kuřecí, ale na hlavní chod byla kachní prsa. více
Prostreno! XV (5) 21.2. dez Foto:
21. 2. 2017
Do těsta na lívance se přidává acidofilní mléko nebo zakysaná smetana. více
Prostreno! XV (5) 21.2. pred Foto:
21. 2. 2017
U stolu se nesešli samí milovníci jater, i proto se paštika nesetkala s moc velkým úspěchem. Nejvíc chutnala Daně. více

reklama