reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostřeno XI (22) 19.6.2015 hl. chod Foto:
19. 6. 2015
Zlatým hřebem Jiřího večeře byly roštěnky z vyzrálého hovězího podle rodinného receptu, kde je hodně cibule a hořčice. více
Prostřeno XI (22) 19.6.2015 předkrm Foto:
19. 6. 2015
Tatarský biftek je risk, ale když to vyjde, je to onen kýžený zisk. A totéž dvakrát platí o ochuceném tataráku. Zde ale prý hostitel podcenil promíchání a místy byla slaný nebo sladký po kečupu. více
Prostřeno XI (22) 19.6.2015 polévka Foto:
19. 6. 2015
Podaří se Jiřímu uvařit lepší, hutnější a lahodnější zeleninový krém než ve čtvrtek Lucii? více
Prostřeno XI (22) 18.6.2015 předkrm Foto:
18. 6. 2015
Salát s domácím, převážně petrželkovým pestem byl pro hosty trochu zklamáním. více
Prostřeno XI (22) 18.6.2015 polévka Foto:
18. 6. 2015
Luciina polévka byla poměrně řídká, moc všední, zasloužila by si více brokolice a možná i koření či bylinek. více
Prostřeno XI (22) 18.6.2015 hl. chod Foto:
18. 6. 2015
Na panenku hosté dlouho čekali,ale nakonec jim až na Petra, kterému připadal vysušená, hlavní chod chutnal. více
Prostřeno XI (22) 18.6.2015 dezert Foto:
18. 6. 2015
Pracný moučník byl prý opravdu famózní, jen Petr tam cítil trošku slanou chuť pomazánkového másla. více
Prostřeno XI (22) 17.6.2015 předkrm Foto:
17. 6. 2015
Předkrm se hostitelovi úplně nepovedl, řepa byla tvrdá a nedovařená. více
Prostřeno XI (22) 17.6.2015 polévka Foto:
17. 6. 2015
Halászlé je tradiční a prý výborná maďarská polévka, která má více podob. Většinou se podává čirá s kusem filetu kapra na dně talíře. více
Prostřeno XI (22) 17.6.2015 hl. chod Foto:
17. 6. 2015
Perkelt je hustší než guláš, tradiční maďarské nočky nebývají z bramborového těsta, ale jen z mouky – zde speciální. Proto připadaly hostům halušky nedovařené. více

reklama