reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostřeno X (10) praha  24.10. 2014 polévka Foto:
24. 10. 2014
Bramboračka je jednou z nejvíce typických českých polévek, existuje jí ale mnoho variací, a zejména houby všem nechutnají, i když do této polévky jednoznačně patří. více
Prostřeno X (10) praha  24.10. 2014 hl. chod Foto:
24. 10. 2014
Použitím slaniny a sýru vznikne vždy velmi vydatné jídlo – je potřeba jej něčím odlehčit, aby měli hosté chuť a místo ještě na dezert. více
Prostřeno X (10) praha  24.10. 2014 dezert Foto:
24. 10. 2014
Nesmrtelná a všemi oblíbená sladká klasika! více
Prostřeno X (10) praha  23.10. 2014 předkrm Foto:
23. 10. 2014
Čtvrteční hostitelka využije maximum domácích surovin, do náplně roládky přidá alespoň domácí zeleninu. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 polévka Foto:
23. 10. 2014
Vývar z poctivé domácí slepice není v českých kuchyních až tak častý, hosté jej velmi ocení. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 hl. chod Foto:
23. 10. 2014
Králík nebývá na stole u našich soutěžících příliš často, ale zpravidla je vysoko hodnocen, hlavně nesmí být maso suché. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 dezert Foto:
23. 10. 2014
Zatímco někdo může hodnotit palačinky jako velmi jednoduché, jinému se hostitelka zavděčí domácí ostružinovou omáčkou. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 předkrm Foto:
22. 10. 2014
Kanapky nechávají prostor k vlastní fantazii, vymyslet lze nepřeberné množství variací, chutí a barev. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 polévka Foto:
22. 10. 2014
Hosté selskou polévku neznají a těší se na ni. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 hl. chod Foto:
22. 10. 2014
Masová roláda s kaší je klasikou, hostitelka vsadí na krůtí maso, ale pro někoho bude příliš vysušené. více

VYHLEDÁVÁNÍ RECEPTŮ

reklama