reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostřeno X (3) liberecko  1.9. 2014 předkrm
1. 9. 2014
Lenka se snaží dodržovat původní receptury, ale pro jemnější chuť přidala k římskému salát i listy ledového a čerstvá vejce nahradila pro jistotu majonézou. více
Prostřeno X (3) liberecko  1.9. 2014 polévka
1. 9. 2014
Chuť nivy a česneku polévku zvýrazní, česneku můžeme přidat i více, pokud nám ladí v této zdravé krémové polévce. více
Prostřeno X (3) liberecko  1.9. 2014 hl. chod
1. 9. 2014
Hlavní chod jak z Café Imperial, kdyby však byl lépe naservírovaný, malé hluboké talíře by šéf nebral. více
Prostřeno X (3) liberecko  1.9. 2014 dezert
1. 9. 2014
Tato dávka stačí na jednu klasickou dortovou formu, upozorňuje Lenka. Kdo má radši méně krémový dort, stačí dvě balení sýra. více
Prostřeno X (2) stredocesky 29.8. 2014 předkrm
29. 8. 2014
Časově náročný předkrm byl jako z biofarmy. Chleba mohl být slanější, takže kdo má rád výraznější chuti, nechť si do přidá ještě lžičku soli. více
Prostřeno X (2) stredocesky 29.8. 2014 polévka
29. 8. 2014
Polévka v italském duchu je jistě dobrá, a pokud ji chceme podávat jako lehkou večeři, přidáme krutony. více
Prostřeno X (2) stredocesky 29.8. 2014 hl. chod
29. 8. 2014
Hostitelka Vlasta upozorňuje, že toto množství vystačí na čtyři až pět bulek. Pokud chceme luxusní hranolky, můžeme je smažit nadvakrát. více
Prostřeno X (2) stredocesky 29.8. 2014 dezert
29. 8. 2014
Čí moučník byl lepší? Vlastin, nebo včera Blančin? více
Prostřeno X (2) stredocesky 28.8. 2014 předkrm
28. 8. 2014
Caesar salát podle původního receptu kromě ančoviček neobsahuje maso a musí být z římského salátu. Dnes už ale existuje více variant, např. běžně s kuřecím masem, hostitelka přidala i slaninu. více
Prostřeno X (2) stredocesky 28.8. 2014 polévka
28. 8. 2014
Tak trochu italsko-francouzský typ polévky s pórkem, který žádná z účastnic neznala. více

VYHLEDÁVÁNÍ RECEPTŮ

reklama