reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostřeno XI (6) ostrava 26.2. 2015 hl. chod Foto:
26. 2. 2015
Tento hlavní chod v kombinaci s červeným vínem bude jistě zajímavým zážitkem pro hosty, jen aby jim ještě chutnal. více
Prostřeno XI (6) ostrava 26.2. 2015 dezert Foto:
26. 2. 2015
Podle názvu se jedná o dezert, který by měl zachutnat každému. více
Prostřeno XI (6) ostrava 26.2. 2015 polévka Foto:
26. 2. 2015
Uvidíme, jak hostitel připraví dýňovou polévku, zda tak, jak jsme zvyklí. více
Prostřeno XI (6) ostrava 25.2. 2015 předkrm Foto:
25. 2. 2015
U tohoto předkrmu bude jistě použita schwarzwaldská šunka. více
Prostřeno XI (6) ostrava 25.2. 2015 hl. chod Foto:
25. 2. 2015
Rizoto s mořskými plody není v našich kuchyních až tak časté. více
Prostřeno XI (6) ostrava 25.2. 2015 polévka Foto:
25. 2. 2015
Uvidíme, zda bude připravena pravá italská polévka z čerstvých rajčat, nebo česká varianta z rajčatového protlaku. více
Prostřeno XI (6) ostrava 25.2. 2015 dezert Foto:
25. 2. 2015
Italská klasika mezi dezerty na závěr. více
Prostřeno XI (6) ostrava 24.2. 2015 předkrm Foto:
24. 2. 2015
Salát vrstvený na sebe je zajímavým předkrmem, byl by ale zdravější, kdyby v něm bylo víc čerstvých věcí. více
Prostřeno XI (6) ostrava 24.2. 2015 polévka Foto:
24. 2. 2015
Byl by to netradiční týden v našem pořadu, kdyby chyběla aspoň jedna klasická česká polévka – a to je právě kuřecí nebo hovězí vývar s domácími nudlemi. více
Prostřeno XI (6) ostrava 24.2. 2015 hl. chod Foto:
24. 2. 2015
Podle názvu se lze jen těžko domnívat, co se bude podávat za druh masa, nejspíš kuřecí… více

reklama