reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostreno! XIV (2)  25.8. hl ch Foto:
25. 8. 2016
Oblíbená drůbež se Karlovi povedla, slabinou ale byly knedlíky. více
Prostreno! XIV (2)  25.8.  pol Foto:
25. 8. 2016
Polévka nebyla s vývarem, dochutily ji pikantní klobásky a fazole. Aby nezůstaly brambory tvrdé, je dobré je uvařit zvlášť. více
Prostreno! XIV (2)  25.8. pred Foto:
25. 8. 2016
Karel na svůj salát použil místo vrtulek, pro které se rozhodl David, mašličky. více
Prostreno! XIV (2)  24.8.  pred Foto:
24. 8. 2016
Také těstovinové saláty se mohly porovnávat. Ten první a pro někoho chutnější připravil David. více
Prostreno! XIV (2)  24.8.  pol Foto:
24. 8. 2016
„Tahle skvělá polévka je od mojí tety,“ říká David. Určitě by jí ale při podávání prospěla petrželka nebo pažitka. více
Prostreno! XIV (2)  24.8. hl ch Foto:
24. 8. 2016
Bramborové knedlíky má David „v paži“, protože je často dělá, tentokrát to prý ale chtělo méně mouky. více
Prostreno! XIV (2)  24.8. dez Foto:
24. 8. 2016
Klasický harlekýn to nebyl, David si na pařížskou šlehačku netroufá, navíc byl v moučníku kokos. více
Prostreno! XIV (2)  23.8. pred Foto:
23. 8. 2016
Předkrm stejný jako včera, ale kvalita stejná nebyla a servírování se také moc nepovedlo. více
Prostreno! XIV (2)  23.8. pol Foto:
23. 8. 2016
Všichni se shodli na tom, že zeleninová polévka by si určitě zasloužila více péče. více
Prostreno! XIV (2)  23.8. hl ch Foto:
23. 8. 2016
Kateřina použila ve svém hlavním chodu jako dochucovadlo polotovar demi-glace z restaurace, kde pracuje. více

reklama