reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostřeno IX (22) Plzeň 20.6. 2014 předkrm
20. 6. 2014
Zajímavý letní předkrm nebo i chuťovka pro milovníky čerstvých sýrů a chuti papriky. více
Prostřeno IX (22) Plzeň 20.6. 2014 polévka
20. 6. 2014
Minulý týden byl vývar každý den, tentokrát poprvé až ve finále, proto přišel k chuti. více
Prostřeno IX (22) Plzeň 20.6. 2014 hl. chod
20. 6. 2014
Kotlety v italském stylu strávníky zaujaly, ale možná by se šikovněji jedly například vrtulky nebo rourky. více
Prostřeno IX (22) Plzeň 20.6. 2014 dezert
20. 6. 2014
Recept od hostitelčiny německé kolegyně soupeře nadchnul. Přitom jeho příprava není složitá a ani nezruinuje vaši peněženku. více
Prostřeno IX (22) Plzeň 19.6. 2014 předkrm
19. 6. 2014
Tento typ předkrmu mívá většinou vždy velký úspěch. Hostitel o paštice říká, že čím nevzhledněji vypadá při přípravě, o to chutnější je potom. více
Prostřeno IX (22) Plzeň 19.6. 2014 polévka
19. 6. 2014
Tahle houbová polévka má stejný počet nadšených příznivců jako odpůrců. Mohou za to houby a kopr, které každý nemusí. více
Prostřeno IX (22) Plzeň 19.6. 2014 hl. chod
19. 6. 2014
Nejchutnější maso po Jitčině jehněčím prý připravil právě Víťa. více
Prostřeno IX (22) Plzeň 19.6. 2014 dezert
19. 6. 2014
Vanilka ovoněla i jednoduchý lahodný dezert s poetickým názvem. více
Prostřeno IX (22) Plzeň 18.6. 2014 předkrm
18. 6. 2014
Čtyřikrát letem světem. Název „antipasta“ vždy vzbuzuje řadu otázek. Dokáže lektorka italštiny vysvětlit, o co vlastně jde? více
Prostřeno IX (22) Plzeň 18.6. 2014 předkrm 2
18. 6. 2014
Na druhý předkrm (nebo první hlavní chod) byly místo polévky těstoviny podle receptu Jitčiny italské kamarádky. Dobrou chuť mu prý dodala hotová kořeněná omáčka z Kalábrie. více

VYHLEDÁVÁNÍ RECEPTŮ

reklama