reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostřeno! XIII (4) 12.2. polévka Foto:
12. 2. 2016
Pokud se rozhodneme jako Mirek přidat do polévky bujonovou kostku, radši předem ochutnáme, jak moc je vývar slaný. Možná to nebude vůbec třeba, uzená polévka má intenzivní chuť. více
Prostřeno! XIII (4) 12.2. hl. chod Foto:
12. 2. 2016
Maso na hlavní chod bylo z divočáka, knedlík je kynutý. více
Prostřeno! XIII (4) 12.2. dezert Foto:
12. 2. 2016
Mirkův jablečný závin z kupovaného těsta ničím nepřekvapil, ani nikoho nezarmoutil, někomu uvnitř chyběly hrozinky a oříšky. více
Prostřeno! XIII (4) 11.2. polévka Foto:
11. 2. 2016
Polévka našich babiček, v níž můžeme využít starší pečivo.To se využívalo i v jiném podobném pamětnickém receptu – tzv. panádlové polévce. více
Prostřeno! XIII (4) 11.2. dezert Foto:
11. 2. 2016
Svým lehkým osvěžujícím dezertem pan Libor hosty příjemně překvapil. více
Prostřeno! XIII (4) 11.2. předkrm Foto:
11. 2. 2016
I když Libor zelené nemusí, připravil salát podle originálního receptu, navíc i s kuřecím masem. Plnotučnou hořčici můžeme nahradit dijonskou. více
Prostřeno! XIII (4) 11.2. hl. chod Foto:
11. 2. 2016
„Jídlo z jednoho pekáče“ není klasickým pokrmem, jak ho známe, ale Liborovým oblíbeným rodinným receptem. více
Prostřeno! XIII (4) 10.2. předkrm Foto:
10. 2. 2016
Lehký předkrm ve stylu caprese s výraznou zálivkou a salátovými listy byl spíše jen ochutnávkou. více
Prostřeno! XIII (4) 10.2. polévka Foto:
10. 2. 2016
Tato italská tomatová polévka se zahušťuje pečivem, v tom je její zvláštnost. více
Prostřeno! XIII (4) 10.2. hl. chod Foto:
10. 2. 2016
Mladému hostiteli slouží ke cti, že sám zvládl připravit vlastní bramborovo-špenátové noky. více

reklama