reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostreno! XV (14) 24.4. hl ch Foto:
24. 4. 2017
To Petřin hlavní chod si vedl mnohem lépe než polévka – nádivka byla dobře ochucená, ozvláštněná houbami. více
Prostreno! XV (14) 24.4. dez Foto:
24. 4. 2017
„Proč je tiramisu poslední dobou tak oblíbené?“ pídí se moderátoři pořadu. Asi proto, že se nemusí péct a většině lidí chutná. více
Prostreno! XV (14) 24.4. pol Foto:
24. 4. 2017
Rodinný sváteční recept nezaujal, polévka byla na večeři prý až moc hutná. více
Prostreno! XV (13) 21.4. pred Foto:
21. 4. 2017
Hned první chod, který měl dvě varianty, hosty nadchnul. více
Prostreno! XV (13) 21.4. pol Foto:
21. 4. 2017
Třetí jídlo s luštěninami mělo největší úspěch, ostrá pikantní turecká polévka z červené čočky prý byla báječná. více
Prostreno! XV (13) 21.4. hl ch Foto:
21. 4. 2017
Italský chod z telecího, na který Iveta spoléhala nejvíce, měl bohužel studené maso, byl ale působivě naservírovaný. více
Prostreno! XV (13) 21.4. dez Foto:
21. 4. 2017
A sladká tečka si zase vysloužila velkou chválu – stejně jako úkol týdne, který ji doprovázel. více
Prostreno! XV (13) 20.4. pred Foto:
20. 4. 2017
A další čočka, tentokrát jako salát. Eva prý tolik luštěnin jako tenhle týden nesní minimálně za měsíc. více
Prostreno! XV (13) 20.4. pol Foto:
20. 4. 2017
Polévka byla trochu vodovatá a chudá – nebylo v ní maso ani moc zavářky. více
Prostreno! XV (13) 20.4. hl ch Foto:
20. 4. 2017
Oblíbené španělské jídlo Alice umí a miluje, tentokrát se ale něco pokazilo. více

reklama