reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostreno! XIII (22) 17.6. pol Foto:
17. 6. 2016
Pozná někdo, že jde o známou polévku z pytlíku? Prozradí to hostitel? více
Prostreno! XIII (22) 17.6. hl ch Foto:
17. 6. 2016
U hlavním chodu se pan Jiří neuchýlil k polotovaru a pokusil se o zapečené jídlo „z jednoho pekáče“ zalité šlehačkou. více
Prostreno! XIII (22) 17.6. dez Foto:
17. 6. 2016
Poslední chod poslední večeře byl jeden velký fór. více
Prostreno! XIII (22) 16.6. pred Foto:
16. 6. 2016
Hamburgery jsou stále „in“ a mladí lidé je prostě milují. více
Prostreno! XIII (22) 16.6. pol Foto:
16. 6. 2016
A stejně jako burgery mladí kuchař rádi vaří krémové polévky. Jsou jednoduché, zdravé a inspirované většinou zahraniční kuchyní. I když ta hrášková je také naše. více
Prostreno! XIII (22) 16.6. hl ch Foto:
16. 6. 2016
Sladkou chuť medu vyrovnala hořčice a říz dodal česnek. více
Prostreno! XIII (22) 16.6. dez Foto:
16. 6. 2016
Nejmladší kuchař si dokonce troufl na pečený čokoládový dort. více
Prostreno! XIII (22) 15.6. pred Foto:
15. 6. 2016
Petra miluje hermelín, ale její předkrm s omáčkami chutnal i těm, co ho zrovna nezbožňují. více
Prostreno! XIII (22) 15.6. pol Foto:
15. 6. 2016
Klasická bramboračka ničím zvláštním nepřekvapila, byla to průměrná polévka ze zmražené zeleniny, brambor a sušených hub. více
Prostreno! XIII (22) 15.6. hl ch Foto:
15. 6. 2016
Hostitelka spoléhala na to, že tohle jídlo má v malíku, jenže na vrabce v troubě bohužel tak trochu zapomněla. více

reklama