reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostřeno! XII (3) 3.9. polévka  Foto:
3. 9. 2015
Petr předvede expresní zlepšováček, jak z koupení zavářky vyrobit celkem úhledné kapání. více
Prostřeno! XII (3) 3.9. hl. chod Foto:
3. 9. 2015
Ptáček se hostiteli povedl, bohužel ale nedotáhl hlavní chod do konce, chyběla dobrá omáčka. více
Prostřeno! XII (3) 3.9. dezert Foto:
3. 9. 2015
Mramorová bábovka hostiteli vyšla, káva byla instantní. více
Prostřeno! XII (3) 2.9. dezert Foto:
2. 9. 2015
Oblíbený nepečený moučník bude tentokrát bez alkoholu, ale zato ozdobený půlkou jahody. více
Prostřeno! XII (3) 2.9. hl. chod Foto:
2. 9. 2015
Kachny z domácího chovu Katka pečlivě umyje a podélně rozpůlí, aby byly dříve propečené. více
Prostřeno! XII (3) 2.9. předkrm Foto:
2. 9. 2015
Katka šla na jistotu a vybrala si tento oblíbený salát, i když prý mohla přidat na dresinku. více
Prostřeno! XII (3) 1.9. dezert Foto:
1. 9. 2015
Pan Láďa se pustí do domácí zmrzliny, ta mu ale bohužel nestačí dobře zmrznout. více
Prostřeno! XII (3) 1.9. hl. chod Foto:
1. 9. 2015
„Ten název jsem si dal sám. Jde o jídlo, které se vařilo v Montrealu na Expu, a slyšel jsem o něm v televizi,“ vysvětluje hostitel, že nejde o kanadskou kuchyni, ale inovované vepřo-knedlo-zelo. více
Prostřeno! XII (3) 1.9. polévka Foto:
1. 9. 2015
Aby byla polévka méně tučná, stáhl z kuřecích stehen pan Ladislav před vařením kůži. Stejně můžeme postupovat, např. když stehna dusíme. více
Prostřeno! XII (3) 1.9. předkrm Foto:
1. 9. 2015
U tohoto předkrmu záleží hlavně na kvalitě surovin a estetice servírování. více

reklama