reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Mrkvový krém s krutónky Foto:
28. 11. 2014
Mrkvový krém musí mít šmrnc a říz, jinak může být ohodnocen jako jídlo pro děti. více
Kuřecí roláda Foto:
28. 11. 2014
Hlavní jídlo je oblíbenou českou klasikou, s výjimkou kompotu – ocení ho hosté? více
Vdolky Foto:
28. 11. 2014
Vdolky jsou velmi oblíbené, a to jak s tvarohem, šlehačkou, marmeládou či ovocem. více
Khaki-hruškové caprese Foto:
27. 11. 2014
Velmi nezvyklý předkrm, snad jej hosté ocení! více
Polévka z holoubat Foto:
27. 11. 2014
Vývar z holoubat je rozhodně velmi netradiční, otázka je, zda tuto výjimečnou pochoutku hosté ocení. více
Vepřová krkovička pečená v kávové marinádě  Foto:
27. 11. 2014
Kávová marináda rozhodně nepatří k těm nejčastějším v českých domácnostech. více
Ananasový dezert Foto:
27. 11. 2014
K netradičnímu menu hostitelky se dezert z exotického ovoce dobře hodí. více
Šunkové závitky Foto:
26. 11. 2014
Šunkové rolky s křenem jsou nejtypičtějším českým předkrmem. Lze ovšem připravit závitky i jinak. více
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky Foto:
26. 11. 2014
Drožďové knedlíčky jsou oproti játrovým v polévce oblíbené jen minimálně – jejich volba je loterií o to, zda se hostitelka strefí ostatním do chuti. více
Krůtí špalíčky ve slaninovém kabátku  Foto:
26. 11. 2014
Pozor na sýrovou omáčku – jakmile použijete tavený sýr, kritika na sebe nenechá dlouho čekat. více

reklama