reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostřeno XI (11) liberecko 1.4.2015 hl. chod Foto:
1. 4. 2015
Paní Etela si udělala ještě základ na omáčku, jakési demi glace z kuřecích špalíčků a zeleniny, které pak podávala ke krůtě a bramborám. více
Prostřeno XI (11) liberecko 1.4.2015 dezert Foto:
1. 4. 2015
I lehký dezert mířil stejně jako předkrm spíše do Francie – a povedl se. více
Prostřeno XI (11) liberecko 1.4.2015 polévka Foto:
1. 4. 2015
Paní Etela přidala do polévka vlastnoručně naložené zelí. více
Prostřeno XI (11) liberecko 31.3.2015 polévka Foto:
31. 3. 2015
Polévka byla výborná, ale mladý kuchař dostal radu, že pokud chce, aby si česnek zachoval říz, má ho přidat až nakonec. více
Prostřeno XI (11) liberecko 31.3.2015 předkrm Foto:
31. 3. 2015
Lukáš vsadil na vlastní verzi oblíbeného slaného koláče, který nezklamal. více
Prostřeno XI (11) liberecko 31.3.2015 dezert Foto:
31. 3. 2015
Tomášův nepečený moučník je velmi podobný tomu, který dostal včera u Marcely. více
Prostřeno XI (11) liberecko 31.3.2015 hl. chod Foto:
31. 3. 2015
Název pokrmu mate, jde spíše o boloňské ragú, které nemá s lilkem nic společného. I když má – Lilek byla Tomášova přezdívka. více
Prostřeno XI (11) liberecko 30.3.2015 předkrm Foto:
30. 3. 2015
Do chutného předkrmu přidala paní Marcela poněkud nezvykle zelí – a chutnalo. více
Prostřeno XI (11) liberecko 30.3.2015 dezert Foto:
30. 3. 2015
I první z nepečených moučníků si vysloužil chválu. více
Prostřeno XI (11) liberecko 30.3.2015 polévka Foto:
30. 3. 2015
Vývarů bylo tento týden hned několik a už ten první hosté pochválili. více

reklama