reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostreno! XV (9) 24.3. pol Foto:
24. 3. 2017
Janina hostina pokračovala voňavou nudlovou polévkou, která měla všechno, jak má být. Pečlivá hostitelka si kuře pro lepší chuť dokonce nejprve chvíli předpekla. více
Prostreno! XV (9) 24.3. hl ch Foto:
24. 3. 2017
Paní Jana zariskovala s rybou – a vyplatilo se. Každý z hostů dostal velkou porci dobře ochuceného lososa a k tomu chutné brambůrky. více
Prostreno! XV (9) 24.3. dez Foto:
24. 3. 2017
Sladká tečka se povedla a jde o zajímavý recept pro všechny, co se vyhýbají mouce. více
Prostreno! XV (9) 23.3. pred Foto:
23. 3. 2017
Rozjezd nic moc. První chod z listového těsta byl hodně skromný, docela suchý a nikoho moc nezaujal. více
Prostreno! XV (9) 23.3. pol Foto:
23. 3. 2017
Hustá a vydatná polévka už dopadla o mnoho lépe než předkrm. více
Prostreno! XV (9) 23.3. hl ch Foto:
23. 3. 2017
Plátek byl kvalitní steak, pro Viktora sice moc krvavý, ale příloha chutnala všem. více
Prostreno! XV (9) 23.3. dez Foto:
23. 3. 2017
Každý dostal svoji vlastní porci žemlovky s pěknou sněhovou čepicí. I moučník dopadl více než dobře. více
Prostreno! XV (9) 22.3. pred Foto:
22. 3. 2017
Pavel si chtěl ušetřit většinu práce a podle toho vypadalo i jeho menu. První chod byl hodně česnekový. více
Prostreno! XV (9) 22.3. pol Foto:
22. 3. 2017
Vývar z kelímku musel Pavel dost naředit, aby se všichni najedli. více
Prostreno! XV (9) 22.3. hl ch Foto:
22. 3. 2017
Původně chtěl Pavel vařit, pak se ale rozhodl, že bude jídlo jen ohřívat. Koupené knedlíky a zabijačkový guláš z konzervy – to tu ještě nebylo! více

reklama