reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Prostreno! XIV (8) 30.9. pol Foto:
30. 9. 2016
Polévka byla spíš vývarem s chutí netradiční zeleniny, než tomatovou polévkou, jak ji známe. více
Prostreno! XIV (8) 30.9. hl ch Foto:
30. 9. 2016
Poslední hlavní chod od Čeňka trochu připomínal ten včerejší Danin, maso z líček ale měla Dana měkčí. více
Prostreno! XIV (8) 30.9. dez Foto:
30. 9. 2016
Čeněk by měl se svým dezertem ještě větší úspěch, kdyby ho podával teplý a palačinky by byly tenčí. Mascarpone byl dobrý nápad. více
Prostreno! XIV (8) 29.9. pol Foto:
29. 9. 2016
Zajímavá zeleninová polévka s hořčicí nebyla krém, jde o Danin oblíbený recept. více
Prostreno! XIV (8) 29.9. pred Foto:
29. 9. 2016
Danina téměř dokonalá hostina začala sytým předkrmem, na který si vykostila stehna, a lehkým salátkem. více
Prostreno! XIV (8) 29.9. hl ch Foto:
29. 9. 2016
Ani u oblíbeného a povedeného jídla hostitelka nezapomněla na zelený salát. více
Prostreno! XIV (8) 29.9. dez Foto:
29. 9. 2016
Skvělé tiramisu bylo podle originálního receptu Itala v kuchyni, Emanuela Ridiho, podávané ale po jednotlivých porcích. více
Prostreno! XIV (8) 28.9. pred Foto:
28. 9. 2016
Tomáš měl sýr podávat bez alobalu, který nešel dolů, jinak si ale hosté docela pochutnali. více
Prostreno! XIV (8) 28.9. hl ch Foto:
28. 9. 2016
Hlavní chod by byl dobrý, ale krůtí prsa neměl Tomáš péci už od začátku odkrytá, byla by pak šťavnatější. více
Prostreno! XIV (8) 28.9. dez Foto:
28. 9. 2016
Hosté se ve středu konečně najedli, což platí i o dezertu. více

reklama