reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Prostřeno recepty

Kokosové kloboučky Foto:
21. 12. 2014
Masiště s flejškami a hlavatkou Foto:
19. 12. 2014
Kdo není z Krkonoš, asi jen těžko odhadne, co se bude podávat k hlavnímu chodu. Ale je zase více proč se těšit! více
Houbovec Foto:
19. 12. 2014
Sejkory Foto:
19. 12. 2014
Sejkory jsou regionálním názvem pro bramboráky, ale pečené nasucho na kamnech. Znáte je? více
Buchty Foto:
19. 12. 2014
Znáte snad typičtější český moučník, než jsou buchty z kynutého těsta plněné mákem, tvarohem a povidly? více
pečené koleno Foto:
19. 12. 2014
perníčky Foto:
19. 12. 2014
Husa s pečenými jablky, červeným zelím a slaninovými knedlíky  Foto:
19. 12. 2014
Husí pečínka je ideální božohódové jídlo. Zkuste ji připravit podle Karolíny, domácí kuchařky. Pěkně s navinulými jablky, výbornými knedlíky se slaninou a samozřejmě se zelím! více
Slané mini zákusky z listového těsta Foto:
18. 12. 2014
Další zajímavý nápad na využití listového těsta. více

reklama