reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Recepty

Prostřeno X (11) praha  31.10. 2014 polévka Foto:
31. 10. 2014
Čas od času někdo uvaří ostatním klasickou zelňačku, ale kolik je jejích variací, tolik chutí a stejně tolik nebezpečí, že někomu chutnat nebude. více
Prostřeno X (11) praha  31.10. 2014 hl. chod Foto:
31. 10. 2014
Pokud nebudou žebra příliš tučná, hostitel je dobře naloží a upeče, mohla by bát skvělou záležitostí. více
Prostřeno X (11) praha  31.10. 2014 dezert Foto:
31. 10. 2014
A máme tu opět jablka v jedné ze svých podob! Ovšem v této jsou opravdu neodotlatelná. více
Prostřeno X (11) praha  30.10. 2014 předkrm Foto:
30. 10. 2014
Italská kuchyně je oblíbená a častá, ale stále má co nabídnout. více
Prostřeno X (11) praha  30.10. 2014 polévka Foto:
30. 10. 2014
Jak se liší francouzská hovězí polévka od té české? více
Prostřeno X (11) praha  30.10. 2014 hl. chod Foto:
30. 10. 2014
Čtvrteční hostitel je opravdu zastánce mezinárodní kuchyně, z Itálie jsme přešli rovnou do Francie! více
Prostřeno X (11) praha  30.10. 2014 dezert Foto:
30. 10. 2014
Tiramisu je klasika, ale o to více je zrádné. více
Prostřeno X (11) praha  29.10. 2014 předkrm Foto:
29. 10. 2014
Tofu? Středečnímu hostiteli odvaha nechybí! více
Prostřeno X (11) praha  29.10. 2014 polévka Foto:
29. 10. 2014
Máme tu druhý vývar týdne, tentokrát ale kuřecí. A nudle? Jaké jiné než domácí! více
Prostřeno X (11) praha  29.10. 2014 hl. chod Foto:
29. 10. 2014
Kalorická bomba! Jak přijde k chuti po pomazánce z tofu? více

VYHLEDÁVÁNÍ RECEPTŮ

reklama