reklama

Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Recepty

15. 4. 2014
Kdo nemá rád kozí sýr, ale chce docílit výraznější chuti, může kromě nivy použít například balkánský sýr nebo brynzu. Kdo chce vynechat sádlo, může použít olivový olej. více
15. 4. 2014
Kromě rajčat do polévky italského střihu ještě přijde mrkev a řapíkatý celer. Zajímavostí je, že čerstvá rajčata nejprve pečeme. více
15. 4. 2014
Recept, který připomíná staročeskou kuchyni, je prý italský. Barvu a svéráznou chuť dodají omáčce perník a povidla. více
15. 4. 2014
Milovníci čokolády, borůvek a zmrzliny si přijdou na své. U domácí zmrzliny hrozí, že zmrzne na kus ledu. Hostitelka si pomohla tím, že ji dala před servírováním na chvilku do mikrovlnky. více
14. 4. 2014
Překvapením je vaječná směs s mraženou zeleninou – směs hrášku a karotky, hostitelka uvádí i brokolici. K jídlu se dobře hodil zeleninový salát, na který se často zapomíná. více
14. 4. 2014
Vděčný moučník, který málokdo odmítne, obzvlášť když k němu podáme dobrou kávu. více
11. 4. 2014
Na podobný předkrm by se hodilo i mleté vepřové maso. více
11. 4. 2014
Pavel rezignoval na zeleninu kromě cibule a knedlíčky nekoulel, ale rovnou do svého vývaru lžičkou sázel hotovou a dost opepřenou zavářku. více
11. 4. 2014
Králík má jemné a chutné maso, ale protože je libové a po upečení dost suché, většina z nás k němu při pečení přidává slaninu nebo bůček více
11. 4. 2014
Slaný dezert přišel Pavlovi lepší než sladké pečení. Ke slanému závinu by se dobře hodilo pivonebo i víno. více

VYHLEDÁVÁNÍ RECEPTŮ

reklama