reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Recepty

Prostřeno X (13) plzen 21.11. 2014 polévka Foto:
21. 11. 2014
Do francouzské cibulačky lze přidat místo vína i jiný alkohol, například brandy. více
Prostřeno X (13) plzen 21.11. 2014 hl. chod Foto:
21. 11. 2014
Díky marinádě budou řízečky i po usmažení krásně šťavnaté. více
Prostřeno X (13) plzen 21.11. 2014 dezert Foto:
21. 11. 2014
Tento kávový dezert bude podobný italskému tiramisu, hostům velmi zachutná. více
Prostřeno X (13) plzen 20.11. 2014 předkrm Foto:
20. 11. 2014
Šneky lze naplnit například pouze sýrem či zeleninou, a tak připravíme skvělé jídlo i pro vegetariány. více
Prostřeno X (13) plzen 20.11. 2014 polévka Foto:
20. 11. 2014
Pokud je nějaké jídlo „babiččino“, dá se očekávat poctivou, dobrou a vydatnou kuchyni. více
Prostřeno X (13) plzen 20.11. 2014 hl. chod Foto:
20. 11. 2014
Pod tímto názvem si asi většina představí tradiční čínskou kuchyni. více
Prostřeno X (13) plzen 20.11. 2014 dezert Foto:
20. 11. 2014
Důležité je bábovku nespálit a dobře vyklopit, varianta s tvarohem dodá bábovce na vláčnosti. více
Prostřeno X (13) plzen 19.11. 2014 předkrm Foto:
19. 11. 2014
Oba předkrmy lze připravit i jako hlavní chod, v obou případech se jedná o relativně vydatná jídla. více
Prostřeno X (13) plzen 19.11. 2014 polévka Foto:
19. 11. 2014
Slepičí polévka je s českou kuchyní spojena ještě mnohem déle než tolik oblíbený hovězí vývar. více
Prostřeno X (13) plzen 19.11. 2014 hl. chod Foto:
19. 11. 2014
Ke zvolené kombinaci náplně masa se také výborně hodí snítka tymiánu a mozzarella. více

reklama