reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Recepty

31. 8. 2014
installation of root on your samsung galaxy více
30. 8. 2014
The notification bar and the lockscreen New features: number of notifications of applications, support for third user-defined applications of current více
Prostřeno X (2) stredocesky 29.8. 2014 předkrm
29. 8. 2014
Časově náročný předkrm byl jako z biofarmy. Chleba mohl být slanější, takže kdo má rád výraznější chuti, nechť si do přidá ještě lžičku soli. více
Prostřeno X (2) stredocesky 29.8. 2014 polévka
29. 8. 2014
Polévka v italském duchu je jistě dobrá, a pokud ji chceme podávat jako lehkou večeři, přidáme krutony. více
Prostřeno X (2) stredocesky 29.8. 2014 hl. chod
29. 8. 2014
Hostitelka Vlasta upozorňuje, že toto množství vystačí na čtyři až pět bulek. Pokud chceme luxusní hranolky, můžeme je smažit nadvakrát. více
Prostřeno X (2) stredocesky 29.8. 2014 dezert
29. 8. 2014
Čí moučník byl lepší? Vlastin, nebo včera Blančin? více
Prostřeno X (2) stredocesky 28.8. 2014 předkrm
28. 8. 2014
Caesar salát podle původního receptu kromě ančoviček neobsahuje maso a musí být z římského salátu. Dnes už ale existuje více variant, např. běžně s kuřecím masem, hostitelka přidala i slaninu. více
Prostřeno X (2) stredocesky 28.8. 2014 polévka
28. 8. 2014
Tak trochu italsko-francouzský typ polévky s pórkem, který žádná z účastnic neznala. více
Prostřeno X (2) stredocesky 28.8. 2014 hl. chod
28. 8. 2014
Protože krůtí a kuřecí maso nemají až tak rozdílnou chuť, můžeme jako druhé maso zvolit vepřové nebo telecí. více
Prostřeno X (2) stredocesky 28.8. 2014 dezert
28. 8. 2014
Blančin dort připomínající cheesecake byl nejlepší částí její večeře, shodly se všechny přítomné dámy, které si nakonec pochutnaly. více

VYHLEDÁVÁNÍ RECEPTŮ

reklama