reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Recepty

Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 polévka Foto:
23. 10. 2014
Vývar z poctivé domácí slepice není v českých kuchyních až tak častý, hosté jej velmi ocení. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 hl. chod Foto:
23. 10. 2014
Králík nebývá na stole u našich soutěžících příliš často, ale zpravidla je vysoko hodnocen, hlavně nesmí být maso suché. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 dezert Foto:
23. 10. 2014
Zatímco někdo může hodnotit palačinky jako velmi jednoduché, jinému se hostitelka zavděčí domácí ostružinovou omáčkou. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 předkrm Foto:
22. 10. 2014
Kanapky nechávají prostor k vlastní fantazii, vymyslet lze nepřeberné množství variací, chutí a barev. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 polévka Foto:
22. 10. 2014
Hosté selskou polévku neznají a těší se na ni. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 hl. chod Foto:
22. 10. 2014
Masová roláda s kaší je klasikou, hostitelka vsadí na krůtí maso, ale pro někoho bude příliš vysušené. více
Prostřeno X (10) praha  22.10. 2014 dezert Foto:
22. 10. 2014
Je tu podzim, a tak i v Prostřeno! nastává čas sezónních potravin – jablka mají nespočet využití. více
Prostřeno X (10) praha  21.10. 2014 předkrm Foto:
21. 10. 2014
Není snad nikdo, komu by nechutnal tento lehký a svěží salát – jen jestli jeho přípravu soutěžící nevyhodnotí jako příliš snadný… více
Prostřeno X (10) praha  21.10. 2014 polévka Foto:
21. 10. 2014
Když se krém udělá správně, lahodí nejen žaludku, ale i oku – a Bohdanovi se to podaří ve všech ohledech. více
Prostřeno X (10) praha  21.10. 2014 hl. chod Foto:
21. 10. 2014
Pažitka dodá smetanové omáčce šmrnc, maso bude šťavnaté, a celé jídlo zachutná a nezatíží. více

VYHLEDÁVÁNÍ RECEPTŮ

reklama