Fussili Lago Di Garda

Itálie je svými těstovinami proslulá...

Doba přípravy: do 30 minut

Léto s Italem (1) Fussili
Fussili Lago Di Garda

Suroviny

1 balenítěstoviny fusilli
1 špetkaSůl
1 dávkaOlivový olej
2 stroužkyČesnek
1 kusbíla kulatá cuketa
1 kusŠalvěj
1 špetkaRozmarýn
1 špetkaTymián
1 špetkaOregano
1 kusrajčata v plechovce

Příprava:
Těstoviny uvaříme v osolené vodě do podoby al dente. V pánvi na oleji orestujeme stroužky česneku, přihodíme cuketu nakrájenou na kostičky a necháme změknout.  Poté česnek vyjmeme, přidáme jednu naběračku rajčat z plechovky, vhodíme do pánve těstoviny a promícháme. Dochutíme solí a nasekanými bylinkami. Pánev stáhneme z ohně a do pasty vmícháme ricotu. Při servírovaní zakápneme olejem a ozdobíme bylinkami.

Reklama