Tousty s krůtími játry (vítězný recept na teplé vaření s majonézou)

Toasty jsou lahodné s krůtími játry! Recept si může připraviz každý z vás.

Doba přípravy: do 30 minut

Česko na talíři II (11) Hejlík, toasty
Tousty s krůtími játry (vítězný recept na teplé vaření s majonézou)

Suroviny

400 gkrůtí játra
1 kusCibule
4 stroužkyČesnek
1 lžíceSlunečnicový olej
1 špetkasůl a pepř, drcená majoránka
3 lžíceTatarská omáčka
1 dávkatoustový chléb, cherry rajčátka a petrželka na ozdobení

Příprava:

Najemno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji a přidáme nakrájená játra, která rovněž orestujeme. Ochutíme rozdrceným česnekem, rozemnutou sušenou majoránkou, pepřem a solí. Nakonec přidáme tři lžíce tatarské omáčky. Spojíme a klademe na tousty opražené nasucho. Při servírování ozdobíme rajčaty, petrželkou a tararkou.

Reklama