reklama

Česko na talíři II (15) Zelenková, grilované kuře Foto:
Kuře patří mezi lehčí a dietní masa, proto je tak vhodné právě do teplého počasí, jakým léto bezesporu je.

Vánoční pečení

Vánoční pečení (9) Foto:
15. 12. 2011
Troubu předehřejte na 150°C. Plech vyložte pečícím papírem. Všechny suroviny na těsto smíchejte v míse. více
Vánoční pečení (8) Foto:
14. 12. 2011
Troubu předehřejte na 180°C. více
Vánoční pečení (7) Foto:
13. 12. 2011
Troubu předehřejte na 160°C. Máslo s cukrem utřete do světlé pěny. více
Vánoční pečení (6) Foto:
12. 12. 2011
Bílky s cukrem zlehka našlehejte, ne do tuha. Poté do směsi přidejte mandlové lupínky, hladkou mouku a rozpuštěné máslo, přidejte pár kapek vanilkového extraktu. více
Vánoční pečení (5) Foto:
9. 12. 2011
Troubu předehřejte na 180 °C. Vejce a cukr vyšlehejte elektrickým mixérem po dobu alespoň 20 min. více
Vánoční pečení (4) Foto:
8. 12. 2011
V míse naložte do rumu rozinky, meruňky a citrusovou kůru. Pak je nechte v pokojové teplotě asi 30min stát. více
Vánoční pečení (4) Foto:
7. 12. 2011
Připravte si kastrůlek s vodou a krupicovým cukrem a na středním plameni je přiveďte k varu, cukrový rozvar by měl mít teplotu 118C. Pozor, nepřevařte ho. více
Vánoční pečení (2) Foto:
6. 12. 2011
Mouku, droždí a mléko v pokojové teplotě rozmíchejte v míse na hladkou hustší tekutinu. Zaplněnou mísu přikryjte utěrkou a nechte na teplém místě asi hodinu kynout. více
Vánoční pečení (1) Foto:
5. 12. 2011
V kastrůlku na mírném plameni svařte máslo, smetanu, cukr a med. Až směs začne bublat, povařte ji za ustavičného míchání ještě 5min. více
Vánoční pečení Foto:
5. 12. 2011
Vánoční pečení je nový pořad s Ivetou Fabešovou, který vám přinese 10 receptů na nejlahodnější vánoční cukroví. více

VYHLEDÁVÁNÍ RECEPTŮ

reklama