Ten Váš ... výraz mi lezl na nervy ... jinak jste si hrála na Itálii, ale k tomu jste měla hodně daleko, vaše vaření mělo blíž někam za roh do dědiny :-)))
Slávko, Vy jste opravdu hrozně moc hodná ženská, bez nějaké faleše,ale bohužel skočíte na špek t.j.Kristína.Bohužel jste se prezentovala italskou kuchyni, kterou zná mnoho Čehů, jak jen těstoviny.Kdyby jste tomu dala nějaký český název bylo by to asi lepší.Všichni čtyři ,vyjma Kristíny jste opravdu vařili.
Paní prezentovala italskou kuchyni?To nemyslíte vážně!Kdepak jste něco podobného jedla?
Jo nudlová minestrone,ta fakt neměla chybu:-D
11.02.2012 17:56
Ludmila 2:
původ.jsem p.kritizo.za 11.02.2012 21:05
původ.jsem p.kritizo.za vaření,to způsobila ta polévka, co s minestr.neměla nic společn.(pro mně srdeční záležitost), předkrm- nemuselo to být špatné, jen jak jsem koukala,správně by to nejspíš(myslím maso)mělo být tenčí a napíchn.již při pečení, ale chuŤ.to nemuselo být špatné,polévka=výbuch,ale opět,třeba chuť.nebyla špatná, hl.chod opět nemusel být špatný,sladké= nejím věci s ořechy,ale vcelku, paní asi není špatná kuchařka, a vlastně má mé sympatie, že se snaží vařit něco nového
11.02.2012 21:05
Ludmila 2:
vařeníčko 11.02.2012 21:06
ano nebylo to minestrone, ale zavářka se dává dle kraje, může tam být najednou třeba rýže a těstoviny
11.02.2012 21:06
anonym:
Byla jste pořád sladká jako 10.02.2012 22:12
Byla jste pořád sladká jako med,ale přišlo mě to jako přetvářka,vařit moc neumíte a je správné že jste nevyhrála,měl to vyhrát Martin,byl z vás pěti nejlepší a nepřetvařoval se.
tak jsem se pořádně zasmála a můžu jít dělat něco užitečného :))
10.02.2012 12:13
anonym:
Mužské jméno Dimitri používá 09.02.2012 15:52
Mužské jméno Dimitri používá v České republice 41 mužů což toto jméno řadí na 1038. pořadí v oblíbenosti mezi mužskými jmény a 2219. pořadí v oblíbenosti celkově.
Domácí podoby jména: Zatím nezjištěno.
Původ jména: neznámý.
Oblíbenost jména Dimitri: občas užívané
Ten Váš ... výraz mi lezl na nervy ... jinak jste si hrála na Itálii, ale k tomu jste měla hodně daleko, vaše vaření mělo blíž někam za roh do dědiny :-)))
Slávko, Vy jste opravdu hrozně moc hodná ženská, bez nějaké faleše,ale bohužel skočíte na špek t.j.Kristína.Bohužel jste se prezentovala italskou kuchyni, kterou zná mnoho Čehů, jak jen těstoviny.Kdyby jste tomu dala nějaký český název bylo by to asi lepší.Všichni čtyři ,vyjma Kristíny jste opravdu vařili.
Paní prezentovala italskou kuchyni?To nemyslíte vážně!Kdepak jste něco podobného jedla?
Jo nudlová minestrone,ta fakt neměla chybu:-D
původ.jsem p.kritizo.za vaření,to způsobila ta polévka, co s minestr.neměla nic společn.(pro mně srdeční záležitost), předkrm- nemuselo to být špatné, jen jak jsem koukala,správně by to nejspíš(myslím maso)mělo být tenčí a napíchn.již při pečení, ale chuŤ.to nemuselo být špatné,polévka=výbuch,ale opět,třeba chuť.nebyla špatná, hl.chod opět nemusel být špatný,sladké= nejím věci s ořechy,ale vcelku, paní asi není špatná kuchařka, a vlastně má mé sympatie, že se snaží vařit něco nového
ano nebylo to minestrone, ale zavářka se dává dle kraje, může tam být najednou třeba rýže a těstoviny
Byla jste pořád sladká jako med,ale přišlo mě to jako přetvářka,vařit moc neumíte a je správné že jste nevyhrála,měl to vyhrát Martin,byl z vás pěti nejlepší a nepřetvařoval se.
Přetvařka to byla a ještě jedno z nejslabších vaření v Prostřeno.
Na jedné z fotografií účinkujících je W v oranžové hvězdičce, a na jedné je TV v zelené. prosím, co to znamená? Díky.
Zelená hvězdička TV znamená, že soutěžící vyhrál v televizi. Oranžová hvězdička W znamená, že ten soutěžící vyhrál na netu.
oranzove W je jako WINNER, tudiz vitez v ankete na internetu a TV je ten vitez co vyhral normalne v televizi:)
Paní Slávko, celkem jste byla kultivovaná a dobře jste reprezentovala rodinu,zdravím. Vypadáte hodně mladě.
Ostatní byli jenom křoví pro Vás dvě.
připomíná a už to vím .Tu upištěnou myšku z krtečka.
tak jsem se pořádně zasmála a můžu jít dělat něco užitečného :))
Mužské jméno Dimitri používá v České republice 41 mužů což toto jméno řadí na 1038. pořadí v oblíbenosti mezi mužskými jmény a 2219. pořadí v oblíbenosti celkově.
Domácí podoby jména: Zatím nezjištěno.
Původ jména: neznámý.
Oblíbenost jména Dimitri: občas užívané
Domácí podoby jména: Mitja, Miťa, Míťa
Původ jména: řecký
Nejraději vaří Itálii podle Emanuela Ridiho.
Tak tohle mi od ní připadá trochu jako drzost. Asi má soutěžící i diváky za blbce.
To její vařeni byla patlanina.
Paní Slávko, jste velmi sympatická, opravdu fajn ženská a vaříte s láskou a radostí. Přeji Vám vše dobré v životě a spokojené strávníky!!!!
No nevím, mě paní Slávka připadá moc sladká.... a také to není žádná hvězda.