Pondělí - Pátek 18.00

Recepty

28. 8. 2014
Blančin dort připomínající cheesecake byl nejlepší částí její večeře, shodly se všechny přítomné dámy, které si nakonec pochutnaly.
28. 8. 2014
Protože krůtí a kuřecí maso nemají až tak rozdílnou chuť, můžeme jako druhé maso zvolit vepřové nebo telecí.
28. 8. 2014
Tak trochu italsko-francouzský typ polévky s pórkem, který žádná z účastnic neznala.
28. 8. 2014
Caesar salát podle původního receptu kromě ančoviček neobsahuje maso a musí být z římského salátu. Dnes už ale existuje více variant, např. běžně s kuřecím masem, hostitelka přidala i slaninu.
27. 8. 2014
Jitka předvedla, že umí vyrobit odpalované těsto jako profík.
27. 8. 2014
Byl to ambiciózní a jistě ne levný hlavní chod, který ale nevyšel na sto procent, protože kuchařka v tom všem spěchu zapomněla věnovat luxusnímu masu adekvátní péči.
27. 8. 2014
Dobrý vývar získal jistě na chuti orestováním kořenové zeleniny na másle.
27. 8. 2014
Tapas jsou původně různé španělské chuťovky pestré chuti, které se přikusují k vínu i jiným nápojům.
26. 8. 2014
Moderní moučník pro milovníky čokolády, která k Mexiku také patří.
26. 8. 2014
1
Do Mexika směřoval i hlavní chod s českou krkovičkou.

Zasoutěžte si v pořadu i vy