Pondělí - Pátek 18.00

Recepty

19. 9. 2014
1
Moučník podle receptu Emanuela Ridiho korunoval Honzovu výbornou večeři.
19. 9. 2014
Pokud se někdo obává, že by prsa mohla zůstat bez chuti a suchá, může udělat kapsu a naplnit je slaninou a sýrem, při dopékání zabalit do alobalu a poté ještě nechat maso ve fólii pár minut dojít.
19. 9. 2014
Druhý teplý předkrm byl jako v Itálii, kde se pastou také začíná večeře. Špagety carbonara se podle původní receptury nepřipravují se smetanou.
19. 9. 2014
Jan se místo polévky rozhodl pro dva teplé předkrmy. Ten první byl prý jedním z nejlepších jídel celého jihomoravského týdne.
18. 9. 2014
2
Hostitelka se rozhodla pro levnější variantu populárního nepečeného dezertu s pomazánkovým máslem.
18. 9. 2014
2
Pálivost tohoto pokrmu záleží na nás, ovlivnit ji můžeme stupněm ostrosti kečupu a přidáním chilli.
18. 9. 2014
Lucie přidala do hovězího vývaru i papriku, kurkumu, kmín a rajče, což není úplně běžné.
18. 9. 2014
Z tohoto kynutého pečiva můžeme také uplést klasické housky nebo zavinout rohlíčky. Margarín v pomazánkách lze nahradit máslem.
17. 9. 2014
2
Na tento moučník s pařížskou šlehačkou budeme potřebovat oblíbené cukrovinky.
17. 9. 2014
Švestkovou omáčku připravovala hostitelka sama a měla s ní docela úspěch – dokonce i u Honzy, který podobné kombinace nemusí.

Zasoutěžte si v pořadu i vy