Pondělí - Pátek 18.00

Recepty

17. 4. 2014
Jednoduchá buchta na plech nedá moc práce, ve výsledku by měl být moučník vlhký a kyprý.
17. 4. 2014
2
Uvedená „lžičková“ marináda se kdysi používala na nakládání české „číny“. Výsledek je docela lahodný, přestože rozpis přísad zní dost divoce.
17. 4. 2014
Kdo se těšil na hovězí polévku, opět se nedočkal. Po pondělním drůbežím vývaru se ve čtvrtek podával vývar vepřový s játrovou zavářkou, protlačenou haluškovačem.
17. 4. 2014
1
Všichni byli zvědaví, jak bude výsledek chutnat, protože brokolicový salát není přece jen moc obvyklý.
16. 4. 2014
3
Díky karamelu a čokoládě byl tento moučník prý hodně sladký.
16. 4. 2014
Slavný recept Aneta, která je fanda do vaření, převzala od americké propagátorky francouzské kuchyně Julie Child, o níž byl natočen film s Meryl Streep v hlavní roli.
16. 4. 2014
4
Hostitelka byla se svou polévkou spokojená, dokonce si Aneta myslí, že ještě nikdy neuvařila lepší než v pořadu Prostřeno!
16. 4. 2014
Aneta narazila s tím, že minutková úprava ještě růžového kachního masa nechutnala všem.
15. 4. 2014
Milovníci čokolády, borůvek a zmrzliny si přijdou na své. U domácí zmrzliny hrozí, že zmrzne na kus ledu. Hostitelka si pomohla tím, že ji dala před servírováním na chvilku do mikrovlnky.
15. 4. 2014
4
Recept, který připomíná staročeskou kuchyni, je prý italský. Barvu a svéráznou chuť dodají omáčce perník a povidla.

Zasoutěžte si v pořadu i vy

reklama