Pondělí - Pátek 18.00

Recepty

20. 6. 2014
Recept od hostitelčiny německé kolegyně soupeře nadchnul. Přitom jeho příprava není složitá a ani nezruinuje vaši peněženku.
20. 6. 2014
Kotlety v italském stylu strávníky zaujaly, ale možná by se šikovněji jedly například vrtulky nebo rourky.
20. 6. 2014
Minulý týden byl vývar každý den, tentokrát poprvé až ve finále, proto přišel k chuti.
20. 6. 2014
6
Zajímavý letní předkrm nebo i chuťovka pro milovníky čerstvých sýrů a chuti papriky.
19. 6. 2014
5
Vanilka ovoněla i jednoduchý lahodný dezert s poetickým názvem.
19. 6. 2014
2
Nejchutnější maso po Jitčině jehněčím prý připravil právě Víťa.
19. 6. 2014
2
Tahle houbová polévka má stejný počet nadšených příznivců jako odpůrců. Mohou za to houby a kopr, které každý nemusí.
19. 6. 2014
Tento typ předkrmu mívá většinou vždy velký úspěch. Hostitel o paštice říká, že čím nevzhledněji vypadá při přípravě, o to chutnější je potom.
18. 6. 2014
Pečené jehněčí na česneku a rozmarýnu, kuřecí závitek, špenát, pečený brambor.
18. 6. 2014
Takto připravený ananas má kořeny v karibské kuchyni, dojem ještě umocní třtinový cukr a zmrzlina vonící pravou vanilkou.

Zasoutěžte si v pořadu i vy