Pondělí - Pátek 18.00

Recepty

20. 10. 2014
Sladký dezert hostitelka krásně podá a až na jednu výjimku bude všem chutnat.
20. 10. 2014
Med dodá masu zajímavou chuť, některým soutěžícím se sice bude kachna zdát trochu hořká, ale podle hostitelky maso díky medu krásně zkřehne.
20. 10. 2014
Alena naservíruje nudle hostům přímo do polévky – je otázka, zda je podávat samostatně a nechat každého, ať se obslouží, nebo dát nudle rovnou do polévky.
20. 10. 2014
1
Alena přidá k masu při přípravě paštiky červené víno, celkově se jí povede velmi jemná a delikátní paštička.
17. 10. 2014
7
Roláda je podle mnohých velmi snadný dezert, stejně tak ale může být úskalí v zarolování piškotu – velmi snadno se potrhá, a je pak po roládě.
17. 10. 2014
1
Kuřecím masem hostitel ani nezarmoutí, ani nenadchne, aby opravdu zabodoval, chce to skvělou úpravu a péči o každý detail.
17. 10. 2014
Hovězí vývar dělá každý, ale každý také jinak – a i když ho všichni mají rádi, stačí přidat více nějaké zeleniny, bylinek, a hned může být problém s chutí.
17. 10. 2014
Pozor na nadbytek cibule a příliš veliké kusy, ne každý má cibuli rád.
16. 10. 2014
3
Cheesecake má mnoho variací, ale tradiční koláč s lesním ovocem je sázkou na jistotu.
16. 10. 2014
5
Ve smetaně zapečená obalená kuřecí prsa jsou zajímavým nápadem.

Zasoutěžte si v pořadu i vy