Pondělí - Pátek 18.00

Recepty

24. 10. 2014
Nesmrtelná a všemi oblíbená sladká klasika!
24. 10. 2014
Použitím slaniny a sýru vznikne vždy velmi vydatné jídlo – je potřeba jej něčím odlehčit, aby měli hosté chuť a místo ještě na dezert.
24. 10. 2014
Bramboračka je jednou z nejvíce typických českých polévek, existuje jí ale mnoho variací, a zejména houby všem nechutnají, i když do této polévky jednoznačně patří.
24. 10. 2014
3
Celer je v syrovém stavu velmi zdravou zeleninou, ale ne všem chutná, salát z celeru je tak trochu risk.
23. 10. 2014
Zatímco někdo může hodnotit palačinky jako velmi jednoduché, jinému se hostitelka zavděčí domácí ostružinovou omáčkou.
23. 10. 2014
5
Králík nebývá na stole u našich soutěžících příliš často, ale zpravidla je vysoko hodnocen, hlavně nesmí být maso suché.
23. 10. 2014
1
Vývar z poctivé domácí slepice není v českých kuchyních až tak častý, hosté jej velmi ocení.
23. 10. 2014
3
Čtvrteční hostitelka využije maximum domácích surovin, do náplně roládky přidá alespoň domácí zeleninu.
22. 10. 2014
20
Je tu podzim, a tak i v Prostřeno! nastává čas sezónních potravin – jablka mají nespočet využití.
22. 10. 2014
Masová roláda s kaší je klasikou, hostitelka vsadí na krůtí maso, ale pro někoho bude příliš vysušené.

Zasoutěžte si v pořadu i vy