PO - PÁ v 17:50 na Primě

Ajvar s pravým balkánským sýrem

Prostřeno XI (6) ostrava 26.2. 2015 předkrm Foto:

Hostitel nás seznámí s balkánskou kuchyní.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
ajvar 250 g
černé olivy 100 g
malé bagetky 5 ks
Postup
1

Na pánev dáme olivový olej společně s ajvarem, který máme předem připravený, tuto směs zahřejeme a poté ihned servírujeme.

2

Na talíř tedy servírujeme ajvar, který ozdobíme olivami, dále plátky balkánského sýru a čerstvou bagetku.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky, Vegetariánské, Zelenina
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Abrakanadraka
Ajvar znám z Chorvatska a 0 27.02.2015 10:52

Ajvar znám z Chorvatska a milujeme ho. Výborný je si ho dát na opečené toasty,mňam :-)

Nejčtenější recepty

reklama