PO - PÁ v 17:50 na Primě

Alsaský cibulový koláč

Prostřeno XI (22) 15.6.2015 předkrm Foto:

Hosty jistě zaujme, že si pan Petr sám mele doma na mlýnku celozrnnou mouku.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
sůl 1 lžička
droždí 15 g
máslo 50 g
uzená šunka 250 g
červená cibule 250 g
mletý pepř
Postup
1

Z mouky, kvásku, másla a čtvrt litru vody uhněteme těsto, které necháme hodinu odpočinout. Pak tvoříme placky, na které namažeme směs créme fraiche (tučná zakysaná smetana 30%), soli a muškátového oříšku, posypeme nakrájenou cibulí a šunkou a dáme péct do trouby asi na deset minut na 180 stupňů).

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Anonym
Tak že když někomu řeknu v 0 16.06.2015 21:33

Tak že když někomu řeknu v supermarketu že chci crème fraîche tak by měli vědět o co se jedná já to totiž slyším poprvé.

Anonym
Dobrý den co to je ten crème 3 15.06.2015 21:50

Dobrý den co to je ten crème fraîche kde se to dá kupit děkuji

že by tady?
(Žádný předmět) 15.06.2015 23:19

............
(Žádný předmět) 15.06.2015 23:25

Jindra H
Je to trochu podobné zakysané 16.06.2015 07:06

Je to trochu podobné zakysané smetaně a koupí se v supermarketu.

reklama