PO - PÁ v 17:50 na Primě

Banánovo - mangová zmrzlina

New Image5 Foto:

Dezert byl hodnocen asi nejlépe ze všech chodů, které hosté ve středu u Kristýny ochutnali.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
hondě zralé banány 3 ks
čerstvé mango 1/2 ks
natural kešu oříšky, namočené ve vodě 2 hodiny 1 lžíce
kustovnice čínská (Góji)
Postup
1

Banány oloupeme, nakrájíme na kolečka a dáme zmrazit na 3 až 5 hodin i s mangem. Poté ovoce vyndáme z mrazničky a přidáme propláchnuté změklé kešu ořechy a dáme společně do mixéru.

2

Všechno opatrně rozmixujeme, zpočátku po pulsních otáčkách, abychom mixér nezavařili zmrzlými kousky banánu. Nakonec ozdobíme kustovnicí a podáváme.

Témata článku: Sladké
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Anonnym
Zkusil jsem a nechutnala - 1 05.06.2015 19:03

Zkusil jsem a nechutnala - mně ani partnerce. Tak jsem tam zkoušel ještě přidat krémový jogurt, smetanu... a pořád špatné. Prostě ty kešu oříšky mně tam nejedou i když samotné mám velmi rád (a utratil jsem za ně "mění").

Kikina 8
A namočil jste je pane před 10.07.2015 18:17

A namočil jste je pane před tím?

reklama