PO - PÁ v 17:50 na Primě

Bramborová polévka

Prostřeno XI (21) 8.6.2015 polévka Foto:

V polévce byly velké kusy zeleniny, někdo má radši jemnější kousky i více soli a koření.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
brambory
celer
mrkev
kmín
majoránka
sůl
Postup
1

Všechnu uvedenou zeleninu nakrájíme a dáme vařit do jemně osolené vody, kam přidáme ještě namočené houby. Když zelenina změkne, uděláme si z kousku másla a lžíce mouky světlou jíšku, kterou zahustíme polévku. Na konec dochutíme majoránkou a solí, jeli třeba. Polévku podáváme horkou.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

a1a1
my zeleninu nehazime do vody, 0 10.06.2015 04:07

my zeleninu nehazime do vody, ale oresujeme na masle, delame jisku - ne ten lojovy implantat v pytliku - a skvarkove placky k tomu

reklama