PO - PÁ v 17:35 na Primě

Brokolicový krém pro labužníky

Prostreno! XV (17) 18.5. pol Foto:

Paní Lucie si potrpí na kvalitní suroviny a zde přísahá na švýcarský bujon, který přidala do polévky, kterou ozdobila jedlou květinou.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
cibule 1 ks
švýcarský zeleninový bujón
česnek dle chuti
kari koření
špetka skořice
smetana ke šlehání 3 lžíce
kasaná smetana 1 ks
sůl
Postup
1

Na zpěněnou cibulku na oleji vložíme brokolici na malé růžičky, malinko orestujeme, poté zalijeme asi litrem vroucí vody a přidáme koření. Ke konci přidáme trochu smetany ke šlehání, rozmixujeme. Ozdobíme kysanou smetanou a jedlým květem kopretiny.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama