PO - PÁ v 17:50 na Primě

Bruschetta al pomodoro se salátem caprese

Prostřeno XI (18) 28.5.2015 předkrm Foto:

Kdo chce, může si opečenou bagetu před obložením počesnekovat, chuti to jen pomůže.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
Bruschetta:
rajčata 4 ks
ocet balsamico
Caprese:
mozzarella 2-3 ks
rajčata 5 ks
Postup
1

Bagetu nakrájíme na 1,5cm široké plátky, které opečeme na olivovém oleji. Rajčata nakrájíme na plátky a nasucho opečeme. Poté je pokrájíme a dochutíme nasekanou bazalkou, olivovým olejem, balsamikem, solí a pepřem. Natřeme na opečenou bagetu a ozdobíme bazalkovými lístky.

2

Rajčata a mozzarellu nakrájíme na kolečka, poklademe na talíř a pokapeme olivovým olejem a ozdobíme bazalkou. Kdo chce, může si do salátu ještě přidat jedno zralé avokádo, čímž se předkrm posune blíže k Mexiku. Jídlo podáváme s bruschettou.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky, Vegetariánské
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama