PO - PÁ v 17:50 na Primě

Buffalo mozzarella na tomatovém tataráčku

Prostřeno XI (12) praha 16.4.2015 předkrm 2 Foto:

První předkrm trochu připomínající caprese byl lehký studený, David k němu upekl ještě italskou focacciu, kterou na menu uvedenou neměl.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
mozzarella buffalo
baby rajčátak
masitá rajčata
domácí sušená rajčata
šalotka
balzamiková redukce
sůl
rucola
parmazán
Postup
1

Zeleninu opláchneme. Vezmeme všechny druhy rajčat, nakrájíme je a vložíme do mísy, následně přidáme nadrobno nakrájenou šalotku, bazalku, trošku redukovaného balsamica a dochutíme olejem, solí a pepřem a rajčatovým protlakem. Zamícháme a vložíme do formy. Do další mísy vložíme rukolu a opět dochutíme olivovým olejem, solí, pepřem a citronovou šťávou. Vytáhneme formu od rajčat a na ní vložíme “hnízdečka” rukoly. Poté rozkrojíme mozzarellu a sýr položíme navrch porce.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky, Vegetariánské, Zelenina
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama