PO - PÁ v 17:50 na Primě

Carpaccio s červené řepy a kozího sýra

Prostřeno XI (22) 17.6.2015 předkrm Foto:

Předkrm se hostitelovi úplně nepovedl, řepa byla tvrdá a nedovařená.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
červená řepa 2 ks
kozí sýr 100 g
olivový olej 1 lžíce
sůl
Postup
1

Zahřejte troubu na 190°C. Řepu omyjte a zabalte do dvojí vrstvy alobalu. Pečte doměkka (řepou má hladce projít špejle). Oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Podávejte na talíři s kozím sýrem, dochucené dle vlastní chuti.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky, Vegetariánské, Zelenina
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Pí. Uč. Duževičová
Píše se Z červené řepy, ne S 1 18.06.2015 01:39

Píše se Z červené řepy, ne S červené řepy. Vaříme z koho čeho a ne s kým čím :D

anonym
dekujeme 18.06.2015 06:43

dekujeme

reklama