PO - PÁ v 17:50 na Primě

Celerové tousty s masovými specialitami

Prostřeno III - 22.2.2011 - predkrm1 Foto:

Celer a tvrdý sýr nastrouháme, celer zakapeme citronem, dodáme tatarku a Almette. Osolíme, promícháme, směsí naplníme plátky šunky a připravíme toust. Dozdobíme dalšími plátky šunky a zeleninou.

Postup
1

Celer a tvrdý sýr nastrouháme, celer zakapeme citronem, dodáme tatarku a Almette

Osolíme, promícháme, směsí naplníme plátky šunky a připravíme toust

Dozdobíme dalšími plátky šunky a zeleninou

 

Předkrm

Celerové tousty s masovými specialitami


Ingredience:

  • 300 g celeru (strouhaného)
  • citron (několik kapek)
  • 3 lžíce tatarské omáčky
  • 3 lžíce křenového Almette
  • 150–200 g tvrdého sýru (strouhaného)
  • šunkové plátky
  • toustový chléb
  • sůl

Přízdoba:

  • ledový salát
  • karambola
  • šlehačka
  • cherry rajčata

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

prestik
Mám dotaz... 0 15.01.2013 17:20

KDE jsou ty MASOVÉ SPECIALITY? Vidím jen šunku mizerné kvality s křenovou nádivkou... Čekala jsem kombinaci šunky nejvyšší kvality, rostbeefu, parmské šunky...

Drahuška
Šnečci 1 06.09.2011 07:45

Já dělám šneky taky,ale nakrájím je na silnější plátky ještě za syrova pak položím na plech a pomažu vajíčkem a to nemá chybu.Ze sýra se udělají krásné čepičky.

macek220364
???????? 15.01.2013 19:18

??????

reklama