PO - PÁ v 17:50 na Primě

Čokoládový muffin s pařížskou šlehačkou

Prostřeno XI (9) moravskoslezsko 18.3.2015 dezert Foto:

Čokoládové těsto a čokoládová šlehačka – nebude čokolády příliš?

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
mléko 1 hrnek
cukr 1/2 hrnku
olej 1/2 hrnku
vanilkový cukr 1 sáček
vejce 1 ks
prášek do pečiva 1 sáček
čokoláda na vaření 1/ tabulky
pařížská šlehačka 1 ks
ztužovač šlehačky 1 ks
Postup
1

Všechny ingredience smícháme dohromady, až se nám utvoří trošku řídké těsto. Plníme do formiček na muffiny asi do půlky a nahoru dáváme kousky čokolády. Po upečení necháme vychladnout a nahoru přidáme lžičku pařížské šlehačky.

Témata článku: Sladké
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

xxů
nac do parizske slehacky 0 18.03.2015 20:35

nac do parizske slehacky pridavat ztuzovac? pokud se dela tak jak ma, tak je husta azaz...

reklama