PO - PÁ v 17:50 na Primě

Domácí avokádové nachos

Prostřeno XI (10) praha 26.3.2015 předkrm Foto:

Nachos si Češi doma běžně sami nepečou, s hostitelem se tedy naučíme opět něco nového.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
Na guacamole:
rajčata 2 ks
česnek 2 stroužky
cibule 1 ks
koriandr
sůl
citronová šťáva
Na kukuřičné lupínky:
kukuřičná mouka 350 g
sůl 1,5 lžičky
teplá voda 250 ml
olivový olej 1 lžíce
Postup
1

Avokáda rozpulte a zbavte pecky. Rozmačkejte vidličkou. Přidejte nadrobno nakrájené ostatní ingredience. Osolíme a opepříme. Přidáme citronovou šťávu dle chuti.

2

Smícháme suché ingredience. Přidáme olivový olej a vodu, dokud nevytvoříme suché a nelepivé těsto. Vyválíme placku a vykrojíme malé trojúhelníčky. Ty pak smažíme v řepkovém oleji nebo pečeme v troubě.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky, Vegetariánské
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

na-bena
rajčeti se má vydlubat 0 27.03.2015 10:27

rajčeti se má vydlubat vnitřek a pokrájet jen dužinu

reklama