PO - PÁ v 17:35 na Primě

Domácí bramborové nočky s kuřecím masem a špenátem

Prostreno! XV (17) 18.5. hl ch Foto:

Noky nebyly domácí, sice kvalitní, ale hostitelka si je nechala připravit. I hlavní chod ozdobila květina – po kopretině to byla jedlá pelargonie.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
kuřecí prsa 3 ks
cibule 1 ks
česnek 2-3 ks
mražený sekaný špenát 1 balení
smetana ke šlehání 1 ks
brambrové noky
sýr parmazán
rajče
jedlý květ pelargonie
Postup
1

Kuřecí prsa si nakrájíme na malé kostičky. Cibuli osmažíme na oleji a po chvíli přidáme maso, dochutíme prolisovaným česnekem, kořením na drůbež a pepřem. Až je maso orestované, přidáme mražený špenát a na konec zalijeme smetanou.

2

Vedle v hrnci uvaříme bramborové noky v osolené vodě a smícháme s připravenou směsí. Podáváme ozdobené parmezánem a např. rajčaty a jedlým květem pelargonie.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama