PO - PÁ v 17:50 na Primě

Domácí paštika s domácími houstičkami

Prostřeno! XII (1) 21.8. předkrm Foto:

Nejmladší Dominika dává na rozdíl od Moniky přednost decentnějším chutím a její paštika byla sladší a jemnější.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
kuřecí játra 1 kg
šalotka 3 ks
máslo 100 g
brusinky 2 lžíce
česnek 2 stroužky
smetana 100 ml
sůl
Postup
1

Játra osmahneme na másle, česneku a šalotce. Následně se rozmixují a přidá se další máslo, smetana, brusinky. Výsledná hmota se neleje do formiček, přelije rozpuštěným máslem a nechá vychladnout a ztuhnout. Podáváme ve formičkách s domácím kynutým pečivem.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama