PO - PÁ v 17:35 na Primě

Fazolky v župánku, pečivo

Prostreno! XIV (2)  26.8. pred Foto:

Tradiční kombinace zelených fazolí a slaniny je ověřená a chutná.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
čerstvé fazolky 300 ml
vepřová šunka 150 g
Postup
1

Fazolky povaříme asi 5-7 minut v osolené vodě, scedíme a kraje fazolek odřízneme. Malé svazečky obalujeme v šunce nebo anglické slanině a zapečeme v předem vyhřáté troubě asi 10 minut při teplotě 150 stupňů C. Podáváme s pečivem.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Kamulka12345
Dobrý den, recept na 0 26.08.2016 19:20

Dobrý den,
recept na rohlíčky, které všichni chválili by nebyl?
děkuji:-)
Kamka

reklama