PO - PÁ v 17:35 na Primě

Filet z lososa s citronovou omáčkou a bagetkou

Filet z lososa s citronovou omáčkou a bagetkou Foto:

Začátek byl slibný, losos byl přijat velmi příznivě.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
bazalka na dekoraci
citron 1 ks
filet z lososa 5 ks
smetana ke šlehání 33% 1 ks
kurkuma špetka
voda nebo vývar 0,5 l
kokosový olej
máslo 40 g
sůl
Postup
1

Filety z lososa opepříme, osolíme, můžeme přidat i další koření např. italské bylinky. Kokosový olej rozpálíme na pánvi a přidáme lososa kůží dolů a přikryjeme pokličkou. Necháme dusit jednu minutu.

2

Omáčka: z mouky a másla umícháme jíšku. Přidáme kůru z půlky citronu, vývar, citronovou šťávu, smetanu a kurkumu a necháme povařit.

3

Hotový filet podáváme s citronovou omáčkou a bagetkou.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama