PO - PÁ v 17:50 na Primě

Filírovaná kachní prsíčka s pomerančovou omáčkou

Prostřeno XI (16) 8.5.2015 předkrm Foto:

Filírovaná neznamená nic víc a nic míň než nakrájená na tenké plátky.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
pomerančová marmeláda 200 g
med 1 lžíce
skořice 1 špetka
sůl
kachní prsa 3 ks
Postup
1

Kachní prsa osolíme, opepříme, přelijeme medem a marmeládou, posypeme skořicí. Vložíme do zapékací mísy kůží dolů, přikryjeme alobalovou folií. Pečeme asi půl hodinyv troubě, předehřáté troubě na 90 stupňů. Poté odstraníme alobal, prsíčka obrátíme a pečeme dalších cca deset minut na 200 stupňů.

Témata článku: Maso, Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama