Pondělí - Pátek 18.00

Holubky

Prostřeno IV (10) - Praha - 1.11.2011 - hl.jidlo
Průměr: 4.4 (37 hlasů)
Paní Marcela uvařila romské menu. Začala národními jídlem holubky, což jsou zelné závitky s masem. Mohou být také s rýží a podávají se teplé i studené.

Ingredience

pepř 0.5 lžiček
sůl 1 lžička
hlávkové zelí 1 kus
vepřové mleté maso 500 g
uzená klobása 1 kus
rajský protlak 1 balení

Předkrm

Holubky

 

Postup:

Zelí napaříme doměkka, mleté maso a klobásu orestujeme. Okořeníme a dochutíme solí, pepřem a lžící protlaku. Zabalíme závitky a v osolené vodě je povaříme, dokud nezměknou. S pomocí rajského protlaku a vývaru doděláme trochu šťávy.

 
Autor: Marcela Halušková Vhodné pro vegetariány: ano Počet porcí: 5 Obtížnost: pro mírně pokročilé Doba vaření: 45 minut Národní kuchyně: vietnamskáDoba přípravy: 30-60 minutKategorie: restování, předkrm, vaření Teplota přípravy: 160 °C

Zasoutěžte si v pořadu i vy