PO - PÁ v 17:50 na Primě

Hovězí tatarský biftek s domácí topinkou

Prostřeno! XII (2) 27.8. předkrm Foto:

Tatarák byl z pravé svíčkové, ale dva soupeři ho ani neochutnali, spokojili se jen s topinkou z domácího chleba.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
hovězí svíčková 500 g
sůl
worcester
červená mletá paprika
žloutky z křepelčích vajec
Postup
1

Hovězí svíčkovou dvakrát pomeleme najemno, pak do masa přimícháme všechny ingredience podle chuti, vytvoříme kopeček s důlkem a do něj položíme žloutek. Jako příloha se ideálně hodí topinky a česnek.

Témata článku: Maso, Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama