PO - PÁ v 17:50 na Primě

Hovězí vývar s játrovou rýží

Prostřeno! XII (4) 8.9. polévka Foto:

Na játrovou rýži může být zavářka o něco řidší, než na klasické knedlíčky.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
hovězí žebra 250 g
játra 250 g
sůl
vejce 1 ks
kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel)
cibule 1 ks
nové koření
Postup
1

Hovězí žebro uvaříme doměkka s cibulí a částí zeleniny. Na knedlíčky pomeleme játra a smícháme s kořením, vejcem a strouhankou (v případě potřeby) na řidší těsto. Přes síto dáme na chvilku ke konci povařit do vývaru. Zvlášť si orestujeme zeleninu, kterou přidáme do vývaru a podáváme, ozdobené zelenou petrželkou.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama