PO - PÁ v 17:50 na Primě

Hráškový krém s krutonky

Prostřeno XI (15)  28.4.2015 polévka Foto:

Hostitelka srazila sladkou chuť polévky zakysanou smetanou, což některé dámy ocenily.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
mražený hrášek 1 balení
kus másla
smetana 200 ml
vývar 1 l
bílé pečivo na krutony
sůl
Postup
1

Nejprve si na másle opražíme hrášek do změknutí, poté ho zalijeme vývarem a necháme provařit, následně směs rozmixujeme, osolíme, opepříme. Nakonec zalijeme smetanou, popřípadě zahustíme dle potřeby jíškou. Na máslesi pomalu opražíme na kostičky nakrájené pečivo, které podáváme s polévkou.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Simča S.
No jestli dobře koukám, tak 0 30.04.2015 12:26

No jestli dobře koukám, tak nezahušťovala jíškou, ale záklechtkou..... Ach jo, ty věčné chyby tady mne fakt nebaví.

reklama