PO - PÁ v 17:50 na Primě

Kámošková polévka

Prostřeno XI (9) moravskoslezsko 18.3.2015 polévka Foto:

Název nám jistě hostitelka vysvětlí.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
kuřecí skelet 500 g
mrkev 4 ks
celer 1/2 ks
menší cibule 1 ks
libeček 3 snítky
petrželová nať na ozdobu
vegeta 2 lžičky
babiččiny nudle 1/2 sáčku
Postup
1

Do hrnce si dáme vařit kuřecí skelet, postupně přidáváme oloupanou zeleninu (mrkev, petržel, celer, cibule, libeček). Vše se vaří asi 1 hodinu. Dochutíme vegetou a na ozdobu nakrájíme nadrobno petrželovou nať.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama