PO - PÁ v 17:50 na Primě

Knížecí bomba

Prostřeno - 8.3.2011 dezert Foto:

Z mléka, cukru, vajec a pudinkového prášku uvaříme pudink. Po vychladnutí do něj vmícháme tvaroh a hmotu rozdělíme na tři části. Do jedné vlijeme citronový likér, do druhé vmícháme ovoce a třetí smícháme s čokoládou.

Postup
1

Z mléka, cukru, vajec a pudinkového prášku uvaříme pudink

Po vychladnutí do něj vmícháme tvaroh a hmotu rozdělíme na tři části

Do jedné vlijeme citronový likér, do druhé vmícháme ovoce a třetí smícháme s čokoládou

Do vysokých sklenic střídavě naléváme jednotlivé vrstvy

Čokoládovou jako poslední

Uložíme do lednice a před podáváním zdobíme šlehačkou, sekanými ořechy a čokoládou

 

Dezert

Knížecí bomba

Ingredience:

  • 200 g tvarohu
  • 500 ml mléka
  • 2 vejce
  • 1 balíček vanilkového pudinku
  • 30 ml citronového likéru
  • 30 ml kompotovaných jahod
  • 50 g nastrouhané čokolády
  • 5 lžic cukru moučka
  • 100 ml smetany ke šlehání

Témata článku: Sladké
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Alena L
Vyzkoušela jsem a je to 0 19.02.2012 11:15

Vyzkoušela jsem a je to výborný :) Ještě jsem přidala piškoty.

reklama