PO - PÁ v 17:35 na Primě

Kuřecí koktejl, pečivo

Prostreno! XIV (8) 30.9. pred Foto:

Kuře bylo hlavní surovinou také posledního předkrmu.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
malé kuře nebo stehna 1 ks
jarní cibulka
majonéza 3 lžíce
jogurt 3 lžíce
hořčice 1 lžíce
jablko 1 ks
ledový salát na ozdobu
sůl
Postup
1

Kuře uvaříme do změknutí, necháme vychladnout a maso nakrájíme na kousky, přidáme nakrájenou jarní cibulku, jablko, majonézu, jogurt, sůl, pepř a hořčici. Podáváme s pečivem na listu ledového salátu.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Anonym
Kuře je třeba upéct na másle 0 01.10.2016 10:38

Kuře je třeba upéct na másle a nechat vychladnout. Maso se opatrně obere a krájí na nudličky a s jednotlivými přísadami smíchá a nedělá se z toho taková "malta". Protože jde o bílé maso - je třeba použít bílý pepř a ne "vši". Majonéza a jogurt vše jen obalí a ne, že z toho je rybí salát.

reklama