PO - PÁ v 17:50 na Primě

Kuřecí mini roláda se zeleninovým salátem

Prostřeno XI (21) 12.6.2015 předkrm Foto:

V prvním teplém předkrmu převažovala výrazná chuť salámu vysočina.

Doba přípravy:
Počet porcí: 2
Suroviny
Mini roláda:
kuřecí prsní řízky 200 g
vejce 2 ks
salám vysočina 50 g
eidam 50 g
sůl
Salát:
rajčata 2 ks
paprika 1 ks
salátová okurka 1 ks
Zálivka:
sůl
Postup
1

Kuřecí maso odblaníme a podélně rozřízneme tak, aby se nám udělala kapsa. Mírně naklepeme – osolíme a opepříme. Mezitím si připravíme nádivku ze salámu, sýra a vajec, kterou jsme orestovali na pánvi. Touto směsí naplníme kuřecí prsa a důkladně zabalíme (pomůžeme si párátkem).

2

Zprudka opečeme na pánvi, aby se maso zatáhlo. Následně zapečeme v troubě a připravíme si míchaný zeleninový salát jako přílohu. Podáváme nakrájené na plátky s trochou zeleninového salátu.

Témata článku: Maso, Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama